header oranje fruit en groenten

“Vertrouwen groeit met ethiek”

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 316 keer bekeken

Op 3 juni gaf onze collega Bernd Kroon –  Chief Scientific Officier van Normec – een Tedtalk bij het symposium ‘De waarde van vertrouwen’ van de Raad voor Accreditatie. Samen met andere gastsprekers sprak hij in TivoliVredenburg over het belang van vertrouwen van de consument.

Ruim 200 relaties van de Raad voor Accreditatie (RvA) verzamelden zich op 3 juni in TivoliVredenburg voor het symposium De waarde van Vertrouwen.  Tijdens het congres werden relaties van de RvA geïnspireerd door diverse gastsprekers.  Zij deelden hun inspirerende visies op het (toenemend) belang van georganiseerd vertrouwen in producten en diensten. Onze collega Bernd Kroon was ook aanwezig als gastspreker en gaf zijn kijk op het thema. Een korte blik op deze inspirerende bijeenkomst.

Hoe heb je de dag ervaren?

“Het was een inspirerend event over een prachtig thema. Het symposium stond mede in het teken van het afscheid van Jan van der Poel als bestuurder van de RvA. Een groot respect voor wat van der Poel in zijn carrière voor kwaliteitsmanagement in Nederland heeft betekend.”

Jouw Tedtalk in een notendop

“Meer vertrouwen is nodig om de kwaliteit van onze samenleving op peil te houden. Dit vertrouwen kun je niet meer borgen met enkel alleen een toename van regelgeving. Het vertrouwen moet tegenwoordig ook groeien door middel van ethiek.”

Het symposium gaf een blik op het belang van georganiseerd vertrouwen in producten, diensten en gedrag van organisaties. Hoe spelen de onderdelen van Normec hier op in?

“De slogan van Normec “Improve quality. Reduce risk.” geeft dit heel goed weer. Ik definieer vertrouwen als: “een maat voor de kans dat verwachte gebeurtenissen optreden zonder nadelige gevolgen.” Onze kwaliteit van werken en onze doelen is wat het optreden van verwachte gebeurtenissen vergroot. Ik gun het daarom ook iedereen om in, voor of met een organisatie te werken als Normec die vertrouwen in zijn diepste DNA heeft gecodeerd.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief