header oranje fruit en groenten

Verklein het gat tussen informatiebehoefte en kwaliteitsregistratie

01 Juni 2022 | Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 358 keer bekeken

Per 1 januari 2022 maakt QC One deel uit van Normec Foodcare. Met gebruiksvriendelijke apps, onderscheidende inzichten en betrouwbare analyses voor productiebedrijven, logistieke spelers en retail is QC One een onderscheidende speler in de wereld van vers, agf en agro.

Inspecteren op basis van de algemene handelsvoorschriften is niet langer toereikend om stakeholders te voorzien in hun informatiebehoeften. Productkwaliteit in de keten is meer zelfregulerend geworden door de komst van productspecificaties. Hierdoor worden verpakkingstypen, aanduidingen en coderingen integrale onderdelen van een rapport en inspectieregistratie. De uitdaging die dit met zich meebrengt is het management van de productspecificaties en de vertaalslag naar inspectiesjablonen met alle klant specifieke eigenschappen.

Parameters afstemmen op specificaties

De verschillende inspectiepunten en fasen in de keten vragen om verschillende keuringsrapporten. QC One is op deze kwaliteitscontroleprocessen volledig aan te passen. Zo kun je parametersets optimaal afstemmen op de specificaties, deze deelbaar maken en digitaal verwerken in de processtappen van de QC One Inspector app. Enkele praktische voorbeelden zijn het toevoegen van media en instructies per parameter, waarschuwingstriggers, een EAN barcode scan check en suggestieve parameters met vooraf gedefinieerde waardes.

Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

user-icoon

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze BU Directeur QC One Stefan Droogendijk

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

user-icoon

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief