header oranje fruit en groenten

VANHEST FOOD GROUP houdt de leveranciersdocumentatie eenvoudig up-to-date

| Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 479 keer bekeken

VANHEST FOOD GROUP werkt sinds kort met de module Leveranciers van Normec Foodcare Online. Met de module worden inkoopprocessen inzichtelijker en risico’s van leveranciers worden beheerst.  

VANHEST FOOD GROUP is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren en distribueren van voedingsmiddelen. Om documentatie snel, centraal en up-to-date te kunnen borgen, heeft het bedrijf gekozen voor digitalisering met het online handboek van Normec Foodcare Online. Daarnaast staat ook een goede leveranciersbeheersing als één van de belangrijkste processen hoog in het vaandel. Met de module Leveranciers heeft het bedrijf de gehele leveranciersbeheersing centraal georganiseerd. Met diverse handige opties houden zij de leveranciersdocumentatie eenvoudig up-to-date. Zo worden inkooprisico’s op een efficiënte wijze beheerst.

Streven naar het hoogste kwaliteitsniveau

Het startte allemaal met één natuurlijke en eerlijke sesamreep die erg populair werd binnen zeer korte tijd. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid met onder andere diverse repen, noten, snacks, snoep en chocolade producten. Momenteel zijn meer dan 42 miljoen producten verkocht en worden deze aan 7900 winkels in 23 verschillende landen geleverd. Bij VANHEST FOOD GROUP streven ze dan ook naar het hoogste kwaliteitsniveau.

martijn-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

martijn-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief