header oranje fruit en groenten

Samenwerking met vooraanstaande kennisinstituten

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 520 keer bekeken

Normec Foodcare is kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. We leveren onze bijdrage in de hele keten, van grondstof tot consument. Onze kennis actualiseren we door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde kennispartners. We brengen kennis, opleiding en ervaring samen en laten onze klanten daarvan profiteren.

Ontwikkelen en delen van kennis

Door samen te werken dragen we met onze jarenlange ervaring bij aan ontwikkeling en opleiding van zowel jonge als ervaren professionals in food. Hierdoor beschikken we altijd over het beste netwerk, relevante kennis en actuele ontwikkelingen. Deze kennis zetten we in bij het bieden van oplossingen voor onze klanten.

Onze kennispartners

We hebben ons verbonden aan drie vooraanstaande opleidingsinstituten met een leidende rol in kennis en ontwikkeling van de foodsector:

  • Wageningen University & Research (WUR)
  • HAS Hogeschool
  • HAN University of Applied Sciences

Onze bijdrage varieert van het geven van gastlessen (HAN) en het verzorgen van een cursus Voedselwetgeving (WUR) tot ontwikkeling van de complete leergang ‘Quality and Business Improvement in Food’ (HAS) met docenten van Normec Foodcare.

Cursus voedselwetgeving

Op 14 en 15 oktober verzorgt Normec Foodcare een deel van de cursus Voedselwetgeving bij Wageningen University en Research. In deze cursus komen onderwerpen als de algemene levensmiddelenverordening, levensmiddelenhygiëne, chemische contaminatie, verpakkingsmaterialen, voedselfraude en etikettering aan bod. Klik hier voor meer informatie of meld  je direct aan.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief