Online trainingen, wij zijn er klaar voor!

15 November 2021 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 632 keer bekeken

Sinds de uitbraak van COVID-19 kiezen steeds meer bedrijven voor het online trainen van medewerkers. De afgelopen periode hebben wij het online trainingsaanbod en onze werkwijze nog verder uitgebreid. Zo vind je op ieder moment, met of zonder Corona maatregelen, passende trainingen voor jouw bedrijf.

Diverse trainingen zijn doorontwikkeld tot blended trainingen. Hiermee doen medewerkers kennis op via een e-learning. Daarna volgt een online trainingssessie waarin we de kennis direct toepassen. Zo gaan medewerkers na afloop van de training met de opgedane kennis aan de slag in de praktijk. Daarnaast is ons e-learning aanbod gegroeid en zijn de opleidingsmogelijkheden binnen een e-learning op maat verder uitgebreid.

Veel interactie tijdens online trainingen

Onze trainers, die ook als consultant werken, hebben veel ervaring in het verzorgen van zowel klassikale als online trainingen. Trainer Malu van Geel: “Het is leuk om onze ervaringen uit de praktijk te delen met de deelnemers. Natuurlijk moet je als trainer online extra je best doen om de funfactor en interactiviteit in je training te houden. Maar daar slagen we gelukkig goed in. Zo organiseren we tijdens de training een kennisquiz waarbij het wedstrijdelement voor competitie zorgt. Ik krijg hier leuke reacties op. En met praktijkopdrachten die deelnemers zelf uitvoeren hoeven ze niet alleen maar te luisteren.”

Voordelen van online trainingen

 • Geen files
 • Interactieve lessen
 • Up-to-date en makkelijk aan te passen
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Lessen worden opgenomen en kunnen later worden teruggekeken

E-learning trainingen

We bieden ook uitgebreide deskundige e-learning trainingen aan voor de voedingsindustrie, welke direct te volgen zijn. Voorbeelden van e-learning trainingen zijn:

 • Basis voedselveiligheid
 • HACCP-methodiek
 • Food defense
 • Allergenenbeheersing
 • Arbo en veiligheid

De e-learning trainingen zijn individueel te volgen of door alle medewerkers in je bedrijf. Bekijk direct het complete e-learning overzicht.

Overzicht van alle trainingen

Benieuwd naar alle trainingen? Bekijk dan onze trainingsagenda. In-company trainingen blijven we op locatie verzorgen. Uiteraard met inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen.

Hulp nodig?

Heb je vragen over onze (online) trainingen? Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. We zien je graag bij één van onze beproefde trainingen.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief