Online Kennisevent Food Safety Culture 2.0

14 Februari 2022 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 511 keer bekeken

De afgelopen tijd hebben veel bedrijven Food Safety Culture onderdeel gemaakt van hun kwaliteitssysteem. Maar hoe nu verder? Onze adviseurs krijgen hier veel vragen over. Op vrijdag 11 maart van 13:30 tot 15:30 uur organiseert het Normec Foodcare Kenniscentrum een online kennisevent waarin we je graag aan de hand van de praktijk meenemen in de ontwikkelingen en aanpak van Food Safety Culture.

Zo gaan we onder andere in op het begrip Food Safety Culture en de wijzigingen in normen en standaarden waarin Food Safety Culture is opgenomen, waaronder “Codex, Wetgeving Verordening (EG) Nr. 852/2004 en de diverse GFSI normen. Ook behandelen we tips voor de praktijk, diverse methoden en leggen we uit hoe je een plan opstelt.

Meld je nu aan voor het online kennisevent en neem deel voor €99 (excl. BTW). Voor leden van het Normec Foodcare Kenniscentrum is deelname kosteloos.

Meld je aan

Nog geen lid van het Normec Foodcare Kenniscentrum?

Word nu lid, dan worden de kosten voor dit kennisevent in mindering gebracht op de abonnementskosten voor het eerste jaar. Je profiteert bovendien direct van onbeperkt toegang tot alle kennis op de kennisbank, Risk Safety Sheets, deelname aan kennisevents, je ontvangt de maandelijkse Kenniscentrum-nieuwsbrief en updates over wet- en regelgeving, normen en standaarden. Meer weten over het Normec Foodcare Kenniscentrum?

Bekijk de voordelen
peter-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief