• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Normec Quality Assurance: de beste zorg voor uw QA en QC

Per juli is Bureau voor Kwaliteitszorg verder gegaan als Normec Quality Assurance. Hiermee zijn ze onderdeel geworden van Normec Foodcare. Met de overname groeit de organisatie hard tot dé marktleider in de kwaliteitszorg.

De ontwikkelingen bij Normec Quality Assurance (voorheen Bureau voor Kwaliteitszorg) staan alles behalve stil: een overname, de snelle groei én een naamswijziging. Per juli heeft de organisatie een naamswijziging ondergaan en is onderdeel geworden van Normec Foodcare, de voedselkwaliteit en -veiligheidsexpert in de Benelux.

Flexibele kwaliteitsmanagers

De geschiedenis van Normec Quality Assurance gaat ver terug. In 1994 werd Bureau voor Kwaliteitszorg opgericht door de opkomst van HACCP systemen. Naast de vestiging in Den Bosch  kwamen er verschillende vestigingen bij waaronder kantoren in Woerden en Zwolle. Recentelijk is ook het kantoor in Den Bosch verhuisd naar een groter pand. In een korte periode is Normec Quality Assurance hard gegroeid. Door samenwerkingen met onder andere Kader werd het dienstenpakket uitgebreid met bijvoorbeeld milieumanagement (ISO 14001), energiemanagement (ISO 50001) en duurzaamheid (MVO, CO2).

“Onze flexibele kwaliteitsmanagers zijn een tijdbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat”

Ook het aantal medewerkers is flink gegroeid. Waar ze bij de oprichting ooit begonnen met een paar medewerkers, werken er nu iedere dag meer dan 50 projectmanagers aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door de schaarste op de arbeidsmarkt is het vinden van een goede kwaliteitsmanager een uitdaging. Wij weten net als jij dat het veel tijd en kennis kost om kwaliteitssystemen goed op orde te hebben. Om te zorgen dat werknemers zich op hun eigen werkzaamheden kunnen focussen, is het inzetten van onze flexibele kwaliteitsmanagers een tijdbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat.

Normec Foodcare onderzoek

Persoonlijke en op maat gemaakte zorg

Kwaliteit van het hoogste niveau typeert ook de organisatie. Jij als klant hebt bij Bureau voor Kwaliteitszorg altijd centraal gestaan. Na de overname door Normec Foodcare is dat zo gebleven. Normec Quality Assurance creëert waarde voor de klant door altijd de beste, meest persoonlijke op maat gemaakte zorg te regelen in kwaliteit, voedselveiligheid en duurzaamheid. Onze kwaliteitsmanagers worden onderdeel van een organisatie, maar werken toch zelfstandig en onafhankelijk aan concrete en haalbare oplossingen.

Sparringpartner

Het opzetten van een tracerbaarheidssysteem, het hygiëneniveau van medewerkers verhogen, een allergenenbeheerssysteem implementeren en leveranciersbeheersing zijn voor ons dagelijkse kost. Wij zorgen ervoor dat gestelde eisen op het gebied van kwaliteit of voedselveiligheid worden geïmplementeerd bij de klanten waar we mogen komen. Ook bieden wij hoogopgeleiden specialisten aan die als sparringpartner of coach kunnen optreden.

Normec Foodcare: totaalontzorging

Door de ruime ervaring in verschillende branches, past Normec Quality Assurance goed in het concept ‘totaalontzorging’ waar Normec Foodcare voor staat. Naast food consultancy, zijn ze marktleider in smaakonderzoek in Nederland en België en zijn ze leidend specialist in microbiologische analyses. De groei van Normec Quality Assurance vormt hiermee een goed voorbeeld van de groei die Normec Foodcare als geheel doormaakt.

Heb je vragen over onze diensten of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem contact op. Onze kwaliteitsmanagers staan voor je klaar!

normec quality assurance boxarrow-up

Datum

30-07-2019

Categorie

Nieuws | Quality Assurance

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten