header oranje fruit en groenten

Normec Foodcare lid van het NRTO Keurmerk

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 421 keer bekeken

Met trots kunnen wij vermelden dat onze afdeling Training & Education lid is van het keurmerk Nederlandse Raad van Training en Opleiding (NRTO). En daar zijn we heel blij mee! De volgende stap is het behalen van het keurmerk. Bij het NRTO-keurmerk staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als lid van het NRTO moet je daarom voldoen aan toelatingscriteria. Hiermee gaan we aan de slag. Op deze manier verhogen wij onze professionalisering.

Over NRTO keurmerk

NRTO is de brancheorganisatie voor private onderwijsinstellingen, opleidings- en trainingsbureaus. Ook exameninstituten, EVC aanbieders en ontwikkelaars van (online) materiaal zijn lid van de NRTO. De NRTO telt ruim 500 leden.

Bijeenkomsten en ledenservice NRTO

Gedurende het jaar organiseert het NRTO verschillende bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden we geïnformeerd over actuele onderwerpen. Twee keer per jaar is er een algemene ledenvergadering (ALV).

De NRTO maakt regelmatig servicedocumenten over verschillende onderwerpen. Deze documenten zijn bedoeld om leden te ondersteunen in hun werkzaamheden. Zo zijn er onder andere servicedocumenten voor cybersecurity, de privacywetgeving en subsidies en fiscale regelingen. Daarnaast zijn er ook specifieke servicedocumenten voor het mbo en het hoger onderwijs.

Benieuwd naar ons trainingsaanbod?

Wij bieden diverse trainingen en E-learning trainingen aan. Je kan kiezen uit verschillende trainingsvormen: open inschrijving, incompany, maatwerk of blended learning. Voor een groot deel van onze trainingen en cursussen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding extra interessant wordt.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief