header oranje fruit en groenten

Nieuwe trainingen in ons trainingsaanbod

21 Augustus 2019 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 359 keer bekeken

Kennis in de kwaliteitszorg is onmisbaar. De kennis van jouw afdeling houd je up-to-date met onze trainingen. Ook in 2020! Voor volgend jaar zijn er twee nieuwe trainingen aan ons aanbod toegevoegd: HACCP gevorderd en Validatie studies.

Bij Normec Training & Education staan we nooit stil. Onze trainers zijn iedere dag bezig om hun kennis over te brengen bij verschillende organisaties. Dagelijks hebben zij te maken met vraagstukken over onder andere HACCP, BRC, FSCC 22000 of IFS. Voor 2020 hebben wij twee nieuwe trainingen aan ons al uitgebreide pakket toegevoegd.

HACCP gevorderd

Met het instellen van de juiste CCP’s borg je de voedselveiligheid van jouw producten. In deze training gaan we dieper in op de methode HACCP en hoe je deze in jouw bedrijf implementeert. Deze training is geschikt voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten of onderhouden van een HACCP-systeem. Meer weten over de training? Lees hier meer.

Validatie studies

Je werkt in een dynamisch bedrijf waarin snel ingespeeld wordt op klantvragen en op kansen in de markt. Met deze snelheid wordt een solide validatie wel eens overgeslagen of achteraf geschreven. In deze training gaan we in op de vraag wat de wijziging voor gevolgen heeft voor de voedselveiligheid, de productkwaliteit, de arbo-omstandigheden en milieuaspecten in het bedrijf. Deze training is geschikt voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten of onderhouden van een kwaliteitssysteem. Inschrijven of wil je meer informatie? Hier lees je meer.

Trainingsaanbod 2020

Benieuwd welke trainingen wij volgend jaar nog meer gaan aanbieden? Bekijk het trainingsaanbod voor 2020. Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Anne-nf-de-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Managerin Anne Dammann

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Anne-nf-de-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief