header oranje fruit en groenten

Nieuwe samenwerking Normec Foodcare en Symbol

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 531 keer bekeken

In onze samenleving zien we het overal. Alles is aan verandering onderhevig en het gaat steeds sneller. Zo worden voedselveiligheidsnormen voortdurend strenger en zijn er meer ontwikkelingen die veranderingen in organisaties tot gevolg hebben.

Continu verbeteren is de norm

Het managen van deze continue verandering en continu verbeteren als basis is de kern. Het efficiënter maken van processen en daarmee blijven voldoen aan eisen die bijvoorbeeld aan voedselveiligheid worden gesteld, is waaruit de moderne kwaliteitsmanager zijn voldoening haalt. Alle voedselveiligheidsnormen hebben continu verbeteren in het DNA. Zo is zelfs de PDCA-cyclus bij de ISO-22000 uitgebreid naar een dubbele cirkel, maar daar houdt het wat ons betreft niet op.

 

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare is ontstaan uit een samenwerking tussen vooraanstaande laboratoria, kennis- en adviesbureaus en inspectie- en opleidingsorganisaties in de foodsector. Alle met tientallen jaren ervaring. Samen vormen zij Normec Foodcare: kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Door alle krachten te bundelen helpt Normec Foodcare organisaties met foodconsultancy, lab analyses, sensorisch onderzoek en training om een nog betere bijdrage te leveren aan kwaliteit in de hele keten. Van grondstof tot consument.

Over Symbol

Symbol geeft advies op het gebied van organisatieontwikkeling, continu verbeteren, kwaliteitsmanagement en verandermanagement. Zij begeleidt organisaties bij het ontwikkelen van een verbeterstrategie en vervolgens bij het realiseren van deze strategie. Ze brengen in kaart waar de organisatie nu staat en bepalen gezamenlijk de doelstelling. Ook helpt Symbol bij het implementeren van het implementatieplan en zorgt ervoor dat verbeteringen geborgd worden in de organisatie in diverse branches.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief