• nl
    • en
    • de

Nieuw: training Hygiëne & Biosecurity volgens Poultry Passport

BK Opleidingen & Trainingen, onderdeel van Normec Foodcare, is de eerste in Nederland met trainingen geaccrediteerd door Poultry Passport. Onder andere de training Hygiëne & Biosecurity is toegevoegd aan het trainingsaanbod. Poultry Passport is een Britse veiligheidsnorm voor trainingen in de pluimvee industrie. Het is geen verplichte norm, maar kan door afnemers (bijvoorbeeld TESCO stelt deze training verplicht) wel geëist worden van pluimveebedrijven met een Britse afzetmarkt.

De laatste richtlijnen

Het is van belang om hygiënisch te werk te gaan in de pluimvee industrie. Bij slechte hygiëne kunnen zich gemakkelijker ziektes verspreiden, dit kan uiteindelijk gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Een goede biosecurity zorgt ervoor dat er voldoende preventieve maatregelen genomen worden om overdraagbare, besmettelijke ziekten te voorkomen. Met de Poultry Passport Hygiëne en Biosecurity training van BK Opleidingen & Trainingen zorgt u ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de laatste richtlijnen en ontwikkelingen op het gebied van hygiëne en biosecurity.

Een onderdeel van Poultry Passport

Het Poultry Passport heeft veel verschillende onderdelen. Hygiëne & Biosecurity is er daar één van. Tijdens deze training zult u in gaan op hygiëne en biosecurity binnen uw bedrijf. Er wordt ingegaan op de uitrusting en apparatuur om hygiënisch te werken, de procedures voor een hygiënische werkplek, de kwetsbaarheidsanalyse en nog vele andere onderwerpen.

Laagdrempelig

De training Hygiëne & Biosecurity volgens het Poultry Passport wordt alleen incompany aangeboden. Zo hoeven uw medewerkers niet speciaal af te reizen naar een opleidingslocatie. Dit maakt het laagdrempeliger voor de medewerkers om deel te nemen aan deze training. Voordat we aan de training beginnen vindt er een intake op locatie plaats. Hierin gaan we in gesprek over uw bedrijfsspecifieke situatie, zodat we daar op in kunnen spelen tijdens de training.

Benieuwd naar onze Poultry Passport training? Bekijk dan ons trainingsaanbod. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de training.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Datum

17-09-2018

Categorie

Nieuws | Training & Education

Delen

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten