• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Nieuw: E-learning CCP Temperatuurbeheersing

We hebben een nieuwe E-learning aan ons aanbod toegevoegd. Onze tiende E-learning gaat over de CCP Temperatuurbeheersing.

Bij veel voedingsmiddelen bedrijven is temperatuurbeheersing erg van belang. De temperatuur bepaald namelijk of ziekmakende bacteriën worden vertraagd of juist gedood. In veel voedingsmiddelen bedrijven is dit dan ook een Critical Control Point (CCP).  Onder andere IFS en BRC stellen de eis dat medewerkers aantoonbaar getraind moeten zijn op de CCP’s.

In deze E-learning training wordt uitgelegd hoe temperatuur beheerst kan worden en hoe er gehandeld moet worden bij afwijkingen. De E-learning is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven met producten die tijdens het productieproces te maken hebben met temperatuurbeheersing. De E-learning is daarnaast ook geschikt voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een temperatuurcontrole.

De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen je werkschema. De training wordt afgeslopen met een toets en je ontvangt na afloop een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je voor deze CCP getraind bent. Ga naar de E-learning.

Kwaliteitscontrole op tablet boxarrow-up

Datum

17-07-2019

Categorie

Nieuws | Training & Education

Delen

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten