header oranje fruit en groenten

Meld je aan voor de cursus Bodem en bemesting

| Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 407 keer bekeken

Veel akkerbouwbedrijven hebben behoefte aan het bijspijkeren van hun kennis. Heb jij vragen over meststoffen en bemestingsstrategieën? Onze collega’s van Groen Agro Control ontwikkelden een basiscursus en masterclass over bodem en bemesting in de akkerbouw en de vollegrondsgroenteteelt. 

Basiscursus Bodem en bemesting

De basiscursus is bestemd voor akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers die bijgespijkerd willen worden of voor medewerkers van akkerbouw- of loonwerkbedrijven. Tijdens de cursus doe je praktische kennis op over bemesten die je kunt gebruiken voor de interpretatie van analyseresultaten, de in- en verkoop van meststoffen met de juiste kwaliteit en het opstellen van bemestingsplannen.

De Basiscursus start op maandagavond 10 januari en is opgedeeld in diverse korte thema’s die onafhankelijk van elkaar bekeken kunnen worden. Je kunt je aanmelden voor de afzonderlijke thema’s. Benieuwd of dit iets voor jou is? Op de website van Groen Agro Control vind je meer informatie.

Masterclass Bodem en bemesting

Beschik je al over enige kennis? Dan is de Masterclass Bodem en bemesting wel iets voor jou. Tijdens deze Masterclass gaan de docenten in op stikstof, sporenelementen en het microbiologische bodemleven. De Masterclass start op maandagavond 17 januari en duurt 3 avonden. Op de website van Groen Agro Control vind je meer informatie.

mario-willems

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief