Keurmeesterseminar 19 oktober 2022 – Ticketverkoop gestart

18 Augustus 2022 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 240 keer bekeken

Op woensdag 19 oktober is het zover, het Keurmeesterseminar 2022! Het programma is in volle ontwikkeling en zal tevens een try-out zijn voor de te organiseren keurmeesterseminars in 2023 waarvoor grootse ideeën zijn. De ticketverkoop is officieel gestart! 

Tijdens het seminar delen we ontwikkelingen, vernieuwingen en kennis binnen en over de AGF-branche. Uiteraard is er ook ruimte voor interactie en wordt er vooraf een lunch aangeboden. Michel Witmer, Peter van der Veeken en Ludo Tuijnman zijn de gastheren en verwelkomen je graag!

Datum: woensdag 19 oktober 2022
Tijd: 12:30 uur t/m 16:00 uur
Locatie: Normec Groen Agro Control, Distributieweg 1, 2645 EG, Delfgauw

Het programma in hoofdlijnen:

  • Ontvangst met lunch
  • Michel Witmer van Normec Groen Agro Control neemt je mee in de wereld van de residu-analyses.
  • Rondleiding bij Normec Groen Agro Control zodat je kunt zien wat er bij komt kijken als je denkt aan de vele analyses die daar gedaan worden.
  • Onder leiding van Peter van der Veeken en Ludo Tuijnman worden nieuwe kennis en ontwikkelingen gedeeld en is er ruimte voor discussie.
  • Uiteraard ontbreken ook de producten niet: kijken, ruiken, voelen èn proeven.
  • Tot slot gaan we ook vooruitkijken; het Keurmeester seminar 2023 – hoe zullen we deze vorm gaan geven?

Kortom, een middag waar je bij wilt zijn!

De ticketverkoop is gestart. Ga naar https://normec-academy.com.  Na registratie op het platform heb je de mogelijkheid om je in te schrijven en je ticket direct online te kopen. De prijs voor een ticket bedraagt € 97,50 (excl. BTW).  Dit is inclusief lunch.

PS. Lukt inschrijving niet, laat dan een bericht achter via het voorinschrijf-formulier  https://lnkd.in/eF6gv7EQ , dan nemen we contact met je op.

Peter

Even voorstellen

Peter van der Veeken, al ruim 35 jaar werkzaam in de AGF sector, is Senior adviseur AGF en productkwaliteit bij Normec Foodcare. Ooit begonnen als keurmeester op de groenten- en fruitveiling in Breda (de R.B.T. veiling). Na deze periode is hij werkzaam geweest bij de W.P.K., een (glasgroenten)plantenkwekerij. Vervolgens de stap gemaakt naar telersvereniging VDN (nu inmiddels Oxin) en daar 12 jaar gewerkt als QC en QA manager. Een leerzame tijd waarin hij een groot netwerk heeft kunnen opbouwen. In die periode is hij in contact gekomen met N&S en uiteindelijk de overstap gemaakt daar naar toe. Bij N&S de rol ingevuld als adviseur, docent en keurmeester. Hij vindt dat je als adviseur of docent ook moet weten wat er in de praktijk gebeurt dus de rol van keurmeester vult hij met liefde in. Na overname van N&S door Normec Foodcare zet hij zijn werk binnen deze organisatie onverminderd voort. Bezig zijn met groenten en fruit is voor hem nog steeds het mooiste wat er bestaat. Je raakt nooit uitgeleerd en ervaart elke dag weer iets anders. Peter is binnen de AGF allround met een specialiteit op het gebied van groenten.

Even voorstellen

Ludo Tuijnman, inmiddels ruim 20 jaar werkzaam in de AGF sector, is opgeleid als voedingsmiddelentechnoloog, begonnen als keurmeester en als manager QA bij FTK Holland BV. Vervolgens is Ludo gaan werken voor Maas Fruit Quality Inspection (MFQI) en inmiddels gespecialiseerd in QC en het doceren daarvan. Zijn achtergrond als voedingsmiddelentechnoloog wordt dankbaar geïmplementeerd in de kennis die gedeeld wordt ten tijde van de lessen, naast kennis blijft kunde belangrijk. Ludo is dan ook nog steeds regelmatig als keurmeester op de werkvloer te vinden. Zijn missie: ‘mensen slimmer maken’ betekent dat hij steeds dat stapje hoger wil opzoeken wanneer het gaat over alle facetten van groenten en fruit. Sinds 2021 is MFQI ook onderdeel van Normec Foodcare, waardoor Peter en Ludo nog meer de samenwerking hebben opgezocht. Ook Ludo is allround binnen de AGF met een specialiteit op het gebied van fruit.

peter-vd-veeken-juiste-formaat-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Adviseur Productkwaliteit Peter van der Veeken.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

peter-vd-veeken-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Adviseur Productkwaliteit Peter van der Veeken

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-vd-veeken-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief