header oranje fruit en groenten

Efficiënt inspecteren en aantoonbaar trainen bij Inproba

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 414 keer bekeken

Je hebt ze vast weleens geproefd: de sauzen, kruidenmixen en kroepoek van Inproba. Het bedrijf is producent, importeur en exporteur van oosterse producten en smaakmakers. Inproba maakt gebruik van onze digitaliseringsoplossingen zoals digitaal inspecteren met de inspectie app en E-learning. 

Inproba is BRC en IFS gecertificeerd en dit vormt de basis voor de productie. In 2019 bezocht één van onze accountmanagers Inproba om een demo presentatie te geven over onze digitaliseringsoplossingen. Tijdens dit bezoek besproken we de vraagstukken en wensen van Inproba en maakten zij kennis met oplossingen welke aansloten bij de digitaliseringswensen. Op basis van die wensen brachten we een offerte uit.

Inspecties efficiënt uitvoeren

Inproba besloot daarna aan de slag te gaan met digitaal inspecteren. Met digitale inspecties voeren zij inspecties nu efficiënter uit en ze krijgen meer inzicht in scores per afdeling. Tijdens de implementatiedag werd de module voor hen ingericht en ontvingen de medewerkers een uitgebreide training over het gebruik van de module. De inspecties worden gelopen met de inspectie app. Hierbij maken zij met de tablet foto’s van geconstateerde verbeterpunten en opmerkingen worden direct genoteerd in de app. Na afloop van de ronde worden de resultaten verstuurd en is de rapportage direct beschikbaar vanuit de online applicatie. Ook zijn de statistieken bijgewerkt, zodat trends in verbeterpunten continu inzichtelijk zijn voor onder andere de afdeling kwaliteit en het management.

_JLF9674BEW

Trainen van medewerkers

Het bedrijf is onlangs ook gestart met E-learning. Op deze manier worden medewerkers binnen het bedrijf op flexibele wijze getraind in de gewenste taal. Ook voor deze module werd een implementatiedag ingepland om snel aan de slag te gaan met het trainen van medewerkers. Aan de hand van automatisch gegenereerde uitnodigingen krijgen medewerkers toegang tot E-learning trainingen die voor hen van toepassing zijn. Zodra een medewerker de training heeft afgerond, zijn de resultaten direct inzichtelijk. De competentiematrix geeft in één overzicht weer welke medewerkers welke competenties hebben behaald. Hiermee is de training en opleiding van medewerkers aantoonbaar geborgd, óók tijdens externe audits en inspecties.

martijn-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

martijn-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief