header oranje fruit en groenten

De kwaliteit van AGF in Duitsland

03 Mei 2021 | Gemiddelde leestijd: 1 min
Dit bericht is 101 keer bekeken

Is Duitsland jouw belangrijkste afzetmarkt? Of ben je op zoek naar wat de Duitse consument écht wilt? Wij ondersteunen je graag met meer grip op de kwaliteit van AGF in Duitsland. 

Ook in Duitsland ondersteunt Normec Foodcare supermarktketens en AGF-bedrijven op kwaliteitsgebied. Voor veel Nederlandse en Belgische bedrijven is Duitsland een belangrijke markt. Wij zien in Duitsland een toenemende focus op kwaliteit en smaak.

Jonathan Schweikle leidt ons kantoor in Bonn. Als enthousiaste landbouwingenieur met een internationale achtergrond zet hij zich in voor kwaliteit en duurzaamheid in de voedselproductie. Hij groeide op in Baden-Württemberg en Midden-Amerika en studeerde landbouwwetenschappen aan het EAP Zamorano in Honduras. Als Business Unit Manager ontwikkelt Jonathan Schweikle innovatieve diensten voor de Duitse retail- en foodmarkt.

Naast onze monitoringsprogramma’s in supermarketen start Normec Foodcare dit voorjaar ook met een consumentenpanel in Bonn. Daarmee bieden we de in Nederland en België bekende diensten van Het Smaakhuis ook aan in de Duitse markt.

karin2

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Director Quality & Business Development Karin Gorree.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Roel-Botden.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Roel Botden

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Roel-Botden.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu