header oranje fruit en groenten

Aangepaste maatregelen bij Sensory

01 April 2020 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 357 keer bekeken

In ons testcentrum in Amstelveen (Sensory) voeren wij verschillende onderzoeken uit waarbij respondenten samenkomen om verschillende producten te beoordelen. Door de verschillende maatregelen die vanuit de overheid zijn opgelegd, hebben wij onze activiteiten in het testcentrum bijgesteld om de veiligheid van onze medewerkers en respondenten te kunnen waarborgen en te voldoen aan de norm 1,5 meter afstand. De maatregelen die wij hebben getroffen zijn:

  • Sessie zijn kleiner, waardoor er minder respondenten tegelijk aanwezig zijn.
  • Respondenten die ziekteverschijnselen hebben worden verzocht om zich aan de RIVM richtlijnen te houden en thuis te blijven.
  • Spreiding respondenten over testzaal, respondenten worden op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar neergezet.
  • Uitserveren op 1,5 meter, de producten op worden op 1,5 meter van de respondent geserveerd. Waarna de respondent het product zelf pakt om te beoordelen.
  • Tussen de sessie door wordt er extra goed schoongemaakt.

We hebben onze maatregelen laten toetsen bij gemeente Amstelveen en deze is akkoord gegaan met de getroffen maatregelen. We kunnen onze activiteiten voortzetten zolang de maatregelen niet verder worden aangescherpt.

Aanvraag doen

Mocht je een aanvraag willen doen, dan zou dit kunnen voor standaard smaaktesten met onze standaard doelgroep. We willen je wel vragen om rekening te houden met een langere doorlooptijd. Mochten er aangescherpte maatregelen komen, dan houden wij je hier natuurlijk van op de hoogte. Bel 020 643 51 88 of vul ons contactformulier in voor het doen van een aanvraag. De onderzoeken in België zijn tot nader order stilgelegd.

In-home en online onderzoeken

Daarnaast hebben wij nog een tweetal onderzoeken die wij altijd voor je kunnen uitvoeren.In-home onderzoeken: bij deze vorm van testen ontvangen respondenten het product thuis (bij niet gekoelde producten) of respondenten halen het product bij ons testcentrum op. Zij beoordelen het product in eigen vertrouwde omgeving. Voordeel is dat op deze wijze ook de mening van de rest van het huishouden meegenomen kan worden.Online onderzoeken: via ons internetpanel voeren we concept- en verpakkingsonderzoeken uit. Ook kun je een U&A onderzoek uitvoeren, waarbij het gebruik van een bepaald product wordt getoetst.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de aangescherpte maatregelen of wil je een onderzoek laten uitvoeren? Vul ons contactformulier in voor het doen van een aanvraag of neem contact met ons op.

Anne-nf-de-website

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Sales Managerin Anne Dammann.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Anne-nf-de-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Sales Managerin Anne Dammann

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Anne-nf-de-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief