header oranje fruit en groenten

Aan de slag met Virtual Reality in een E-learning

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 280 keer bekeken
Training & Education is bezig met een nieuwe, interactieve manier van opleiden binnen de E-learning. We zijn het gebruik van Virtual Reality (VR) aan het uitproberen en testen. Door gebruik te maken van VR kunnen we een volgende stap zetten in het ontwikkelen van een interactieve E-learning.

Bewegen door de omgeving

Bij het gebruik van VR in een training gaan cursisten aan de slag met een smartphone, tablet of desktop. Door middel van 360° beelden kunnen zij zich als het ware voortbewegen door de omgeving. Zo maken ze op afstand kennis met nieuwe situaties.

Oneindige mogelijkheden

Voor een VR-training gaan wij met een 360° camera naar een trainingslocatie toe. Hier worden beelden gemaakt voor een E-learning. De foto’s en video’s worden vervolgens in de Normec Foodcare Online omgeving ingebouwd. In de 360° beelden worden bullet points geplaatst. In deze punten zit informatie voor de cursist. Op deze manier zijn er veel verschillende manieren mogelijk hoe we informatie kunnen delen.

Uitzendkrachten

Virtual Reality kan je bijvoorbeeld toepassen bij uitzendkrachten. Wanneer zij eerst een VR-training volgen, hebben zij al een idee hoe de werkvloer eruit ziet. Zo kunnen ze op afstand alvast kennismaken met de nieuwe werkomgeving. In een VR-training is gemakkelijk aan te geven waar nieuwe krachten op moeten letten wanneer zij aan de slag gaan bij je. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de geldende hygiëne- of veiligheidsregels alvast uit te leggen.

Probeer het uit

Op de pagina Virtual Reality zijn drie voorbeelden van een VR training opgenomen. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en hoe je door een omgeving heen kan bewegen. Heb je vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief