• nl
    • en
    • de

Aan de slag met Virtual Reality in een E-learning

Normec Training & Education is bezig met een nieuwe, interactieve manier van opleiden binnen de E-learning. We zijn het gebruik van Virtual Reality (VR) aan het uitproberen en testen. Door gebruik te maken van VR kunnen we een volgende stap zetten in het ontwikkelen van een interactieve E-learning.

Bewegen door de omgeving

Bij het gebruik van VR in een training gaan cursisten aan de slag met een smartphone, tablet of desktop. Door middel van 360° beelden kunnen zij zich als het ware voortbewegen door de omgeving. Zo maken ze op afstand kennis met nieuwe situaties.

Oneindige mogelijkheden

Voor een VR-training gaan wij met een 360° camera naar een trainingslocatie toe. Hier worden beelden gemaakt voor een E-learning. De foto’s en video’s worden vervolgens in de Nomrec CareNet Online omgeving ingebouwd. In de 360° beelden worden bullet points geplaatst. In deze punten zit informatie voor de cursist. Op deze manier zijn er veel verschillende manieren mogelijk hoe we informatie kunnen delen.

Uitzendkrachten

Virtual Reality kunt u bijvoorbeeld toepassen bij uitzendkrachten. Wanneer zij eerst een VR-training volgen, hebben zij al een idee hoe de werkvloer eruit ziet. Zo kunnen ze op afstand alvast kennismaken met de nieuwe werkomgeving. In een VR-training is gemakkelijk aan te geven waar nieuwe krachten op moeten letten wanneer zij aan de slag gaan bij u. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de geldende hygiëne- of veiligheidsregels alvast uit te leggen.

Probeer het uit

Op de pagina Virtual Reality zijn drie voorbeelden van een VR training opgenomen. Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn en hoe u zich door een omgeving heen kunt bewegen. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Online onderzoek boxarrow-up

Datum

06-11-2018

Categorie

Nieuws | Training & Education

Delen

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten