header oranje fruit en groenten

Hoe zorg ik ervoor dat mijn personeel getraind is?

Goed opgeleid en getraind personeel zorgt over het algemeen voor een beter kwaliteitsbesef, minder faalkosten en meer (product)veiligheid. Genoeg reden dus om je personeel te trainen. Ook je klant kan eisen dat je personeel getraind is. En ook de wetgeving zegt hier iets over. Zo staat in de HACCP/852 dat het opleiden van medewerkers verplicht is. Hoe? Dat mag je als bedrijf zelf weten. Mits dit aantoonbaar is.

E-learning

Een makkelijke manier om je medewerkers te trainen is via e-learning. Het grootste voordeel van e-learning is dat medewerkers op elk gewenst moment en op elke gewenste locatie de training kunnen volgen. Daarnaast is e-learning een snelle en efficiënte manier om kennis over te dragen. Medewerkers doen in een vrij kort tijdsbestek snel nieuwe kennis op.

Interne audit training

Open inschrijving training

Als medewerkers liever klassikaal leren, kan dat door middel van een open inschrijving training. Een open inschrijving training wordt gegeven door een ervaren trainer en is op een vaste datum en locatie. Je medewerkers ontmoeten dan collega’s uit de branche met dezelfde interesse en vraagstukken, wat heel leerzaam kan zijn.

Open inschrijving training

Liever je hele bedrijf in één keer trainen? Dat kan met een incompany training. Alle trainingen zijn op locatie te verzorgen. Medewerkers hoeven dan niet naar een andere locatie en je kan zelf de datum bepalen. Ook is het hierbij heel goed mogelijk om een stuk maatwerk toe te passen. Zo kun je precies trainen waar bij jou behoefte aan is.

Gerelateerde diensten

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde artikelen

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu