• nl

  De ervaringen van Noortje de Groot

  Een aantal maanden geleden heeft Noortje de Groot intern de overstap gemaakt naar teamleider audits & inspecties. “In 2004 ben ik al begonnen bij Normec Foodcare, dat was toen alleen nog Bureau voor Kwaliteitszorg”, vertelt Noortje. “Vanuit projectmanagement ben ik me steeds meer gaan focussen op interne audits. Ik kwam van een Certificerende Instelling en ik vind audits ook ontzettend leuk.”

  Je eigen ding doen

  “Ik vind het vooral belangrijk om werk te doen wat ik leuk vind”, zegt Noortje. “Het stukje vrijheid wat ik bij de Normec Foodcare krijg is ook erg belangrijk voor mij. Het is heel fijn om gewoon je eigen ding te kunnen doen, jezelf te zijn. Als je je verantwoordelijkheden neemt en je kunt jezelf goed verantwoorden word je veel vrij gelaten.”

  Eigen afdeling

  Na de overstap naar teamleider audits & inspecties heeft Noortje haar eigen afdeling gekregen. “Nu ik mijn eigen afdeling heb, kan ik het een beetje sturen zoals ik het wil. Dat vind ik toch ook wel erg leuk.” De kwaliteit van audits ziet Noortje graag nog hoger worden. “Ik zie graag dat iedereen altijd met volle inzet een audit in gaat, altijd voor minimaal een 8 gaan. De ontwikkelingen gaan zo hard, dat je dit doel ook wel moet nastreven.”

  Vooral doen wat je leuk vindt

  Bij andere bedrijven ervoer Noortje de vrijheid toch een stuk minder dan ze nu bij Normec Foodcare ervaart. “De vrijheid is voor mij toch wel echt belangrijk”, zegt Noortje. “Wat ik in de toekomst wil bereiken weet ik nog niet. Ik ben nooit zo carrièregericht bezig. Ik vind het nu heel erg leuk wat ik doe, dat vind ik belangrijk. Daarnaast zit ik pas net op mijn huidige functie, daar ben ik de komende jaren nog wel zoet mee.”

  Noortje de Groot boxarrow-up

  De ervaringen van Noortje de Groot

  Teamleider audits & inspecties /in/noortje-de-groot-31325025/

  Meer weten over werken bij Normec Foodcare?

  Benieuwd naar wat we doen?

  Bekijk nu onze vacatures Bekijk de projecten waar we aan werken
  © 2018 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten