header oranje fruit en groenten

E-learning CCP temperatuurbeheersing

Bij veel voedingsmiddelenbedrijven is temperatuurbeheersing erg van belang. De temperatuur bepaalt namelijk of ziekmakende bacteriën worden vertraagd of juist gedood. In veel voedingsmiddelenbedrijven is dit dan ook een Critical Control Point (CCP). Onder andere IFS en BRC stellen de eis dat medewerkers aantoonbaar getraind moeten zijn op de CCP’s. In deze E-learning training wordt uitgelegd hoe temperatuur beheerst kan worden en hoe er gehandeld moet worden bij afwijkingen.

Inhoud

 • Het belang van voedselveiligheid: HACCP
 • Het belang van voedselveiligheid: CCP’s
 • CCP temperatuurbeheersing
 • Corrigerende maatregelen bij afwijkingen

Voor wie?

De E-learning CCP temperatuurbeheersing is bedoeld voor medewerkers van voedingsmiddelenbedrijven met producten die tijdens het productieproces te maken hebben met temperatuurbeheersing. De E-learning is daarnaast ook geschikt voor medewerkers verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van een temperatuur controle.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat jouw medewerkers de E-learning CCP temperatuurbeheersing waar en wanneer je maar wilt kunnen volgen. De training kan in eigen tempo gevolgd worden, op iedere gewenste locatie en op een tijdstip dat past binnen je werkschema. De training wordt afgesloten met een toets en je ontvangt na afloop een certificaat. Hiermee kan je aantonen dat je voor deze CCP getraind bent.

Direct de E-learning volgen

Wil je direct de E-learning training volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training meteen aan te schaffen. Je ontvangt daarna een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen biedt deze E-learning training in combinatie met onze E-learning software een mooie oplossing. Met de E-learning software kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen. Lees meer over de E-learning software.

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

 • € 0,00
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief