• nl
    • en
    • de

QA Uitbesteding

Het uitbesteden van diensten is een strategische maar vaak lastige keuze; is de kwaliteit gewaarborgd, wat kost het en wat levert het me op? Indien u voor QA uitbesteding van Normec Foodcare kiest wordt zowel de continuïteit, als de kennis en kunde gewaarborgd.

  • Wij staan voor een praktische, persoonlijke en kwalitatieve aanpak.
  • Wij gaan op een inspirerende, pro-actieve en facilitaire houding aan de slag.

Deeltijddetachering

Via deeltijddetachering leveren wij u een professional van middelbaar, hoger of academisch niveau die bekend is met uw branche en altijd op de hoogte is van de wet- en regelgeving. Deeltijddetachering houdt in dat u voor een bepaald aantal uren per periode de arbeid, kennis en kunde van een medewerker inkoopt. Hierdoor vergroot u (tijdelijk) de capaciteit waardoor u zelfs een fulltime medewerker uitspaart. Het aantal uur wordt bepaald door middel van een bedrijfsanalyse en wordt jaarlijks bijgesteld.

Formule

Het vinden van de juiste persoon blijkt vaak lastig. Als u Normec Foodcare inschakelt nemen wij deze zorgen voor u weg. U bent verzekerd van de juiste persoon op de juiste plek en wij garanderen dat uw kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd op het hoogste niveau. Eerst wordt er een bedrijfsanalyse uitgevoerd, op basis waarvan de benodigde uren worden bepaald. Daarna wordt een bijpassende specialist geselecteerd. De specialist verricht zijn werkzaamheden met onze doordachte methodieken. Jaarlijks wordt een update gedaan. Naar aanleiding daarvan wordt het benodigde aantal uren bijgesteld.

Automatisering

U kunt er ook voor kiezen om uw kwaliteitssysteem te automatiseren. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het kwaliteitshandboek te digitaliseren. Aanpassingen worden overal direct doorgevoerd en door een automatische versiebeheer werkt elke medewerker met de laatste versie. Ook is het mogelijk om met behulp van een tablet op een makkelijke en efficiënte manier inspecties digitaal te plannen, uit te voeren en op te volgen. Actiepunten zijn direct online beschikbaar en kunnen direct worden toegekend aan medewerkers. Door het kwaliteitssysteem te automatiseren, bespaart u tijd.

dienst-kwaliteitszorg boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze de uitbesteding van QA uw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten