• nl
    • en
    • de

Opleidingsplan

Opleiden van nieuwe medewerkers, een persoonlijk opleidingsplan of het onderhouden van kennis van vaste medewerkers. Wij draaien ons hand er niet voor om. Met ons opleidingsplan kijken we naar wat uw medewerkers nodig hebben. We hebben de juiste kennis en ervaring om samen met u een persoonlijk plan op te stellen voor één enkele medewerker of een compleet (digitaal) programma voor de hele organisatie. Compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

  • Wij staan voor een kwalitatieve en persoonlijke aanpak.
  • Onze trainers zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen en ontwikkelingen.

Onze uitgangspunten zijn de wensen en leerbehoeften van u als klant. Dit geldt voor zowel een persoonlijk als een continu (digitaal) opleidingsplan. Vrijwel alle onderwerpen op het gebied van voedselveiligheid zijn mogelijk binnen het opleidingsplan. Het plan wordt afgestemd op het door u gewenste niveau.

Kennis en ervaring

Wij hebben kennis en ervaring om een compleet opleidingsplan op maat te bieden voor de gehele organisatie. Samen ontwikkelen we een (digitaal) trainingsprogramma dat voldoet aan de eisen van de NVWA en aan de normen van BRC, IFS, FSSC 22000 of HACCP. Door het opleidingsplan te digitaliseren middels onze QA software heeft u altijd direct inzicht in de planning en competenties van uw medewerkers.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat een opleidingsplan voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk onze projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten