• nl
    • en
    • de

Module Specificaties

Het opstellen en onderhouden van specificaties is een complexe en tijdrovende taak. Met de module Specificaties kunt u online productspecificaties opmaken en beheren. Ingevoerde grondstof- en receptuurgegevens worden automatisch omgezet naar eindproductspecificaties. Aanpassingen in grondstoffen of recepturen kunnen direct worden doorgevoerd in alle bijbehorende eindproductspecificaties. Dit zorgt voor een aanzienlijke tijdbesparing in het specificatiebeheer.

  • Genereer automatisch eindspecificaties en ingrediëntendeclaraties en bespaar tot 35% in handelingen.
  • Met onze ervaring weten wij welke module het beste bij uw behoeften past.

Voedselveiligheidsborging

Via de makkelijke online QA applicatie beheert u alle recepten. Op basis van gegevens uit grondstofspecificaties vult u de database en maakt u recepten aan voor halffabricaten en eindproducten. Vanuit recepten kunt u direct interne specificaties downloaden, zodat u als productontwikkelaar bijvoorbeeld meteen inzicht hebt in de ingrediëntenlijst, kostprijzen, voedingswaarden en aanwezige allergenen. Ook kunnen deze interne specificaties dienen als informatiesheet voor een productieafdeling. Recepten kunt u automatisch omzetten naar een eindproductspecificatie waarin alle elementen om te kunnen voldoen aan de huidige wet- en regelgeving zijn opgenomen. Eindproductspecificaties kunt u zelf samenstellen in uw unieke eigen huisstijl of de huisstijl van uw klanten met behulp van de module Specificaties.

Koppelingen

De module Specificaties biedt de mogelijkheid koppelingen te realiseren met verschillende systemen, zoals PS in foodservice, GS1, Reflex, Espera en Bartender. Hiermee voorkomt u dat u data dubbel dient in te voeren.

Allergenen en voedingswaarde

Allergenen en voedingswaarden vormen een zeer belangrijk onderdeel van alle specificaties. Op basis van de ingevoerde grondstoffen en recepten worden voedingswaarden van eindproducten automatisch berekend. Met de allergenenmatrix heeft u altijd een up-to-date overzicht van de in het eindproduct aanwezige allergenen. Zo beschikt u altijd over de meeste recente informatie, die u gelijk aan uw afnemers kunt presenteren. Het tijdrovende proces van specificaties samenstellen, updaten en delen kan zo een stuk sneller en efficiënter gerealiseerd worden met de module Specificaties.

kwaliteitscontrole boxarrow-up

Meer informatie

Interesse in onze specificatiemodule? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten