• nl
    • en
    • de

Module Registraties

Met de module Registraties is het mogelijk om alle kwaliteitsregistraties volledig te automatiseren. Op deze wijze heeft u direct online inzicht in het verloop van processen binnen de organisatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om ingevoerde registraties goed te keuren en afwijkingen direct om te zetten tot passende acties. Op deze wijze kan op een efficiëntie wijze aan de eisen van wet- en regelgeving, hygiënecodes en diverse certificeringsnormen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 worden voldaan.

  • Breng eenvoudig en de snel de processen in kaart.
  • Met onze ervaringen vinden we de module die het beste bij uw bedrijf past.

Voor alle soorten registraties

De module Registraties maakt het mogelijk alle soorten registraties te digitaliseren, variërend van CCP’s en andere operationele parameters tot het vastleggen van bezoekers. Registraties kunnen zowel kwalitatief, kwantitatief als open van aard zijn. Ingevulde registraties kunnen worden gekoppeld aan partijgegevens, waardoor deze op een later tijdstip makkelijk terug te vinden zijn.

Processen direct inzichtelijk

Alle registraties zijn in één online systeem te beheren en op een slimme wijze toe te kennen aan uitvoerende medewerkers met de module Registraties. Afwijkingen kunnen tijdens het invoeren van de registratie via een pop-up venster direct worden omgezet naar vooraf gedefinieerde acties. Als kwaliteitsafdeling of afdelingshoofd heb je in één oogopslag inzichtelijk welke registraties gecontroleerd en goedgekeurd dienen te worden en hoe processen zijn verlopen. Met de realtime statistieken kunt u snel managementinformatie inzien en trends in verbeterpunten analyseren. Zo kunt u waar nodig nel passende verbetermaatregelen treffen.

Efficiëntie met de module Registraties

Het digitaliseren met de module Registraties biedt u de mogelijkheid om efficiënter te werken binnen uw organisatie. Deze efficiëntie ligt niet alleen in de hierboven genoemde wijze van beheersing, maar ook in het feit dat het papieren registratiesysteem gedeeltelijk of zelfs volledig kan worden vervangen. Stelt u eens voor dat het printen van grote hoeveelheden papier en de benodigde tijd voor de archivering van ingevulde registraties vanaf nu verleden tijd zijn. De registratiemodule biedt u deze mogelijkheid.

kwaliteitscontrole verpakking boxarrow-up

Meer informatie

Wilt u meer tijd besparen met de registratiemodule? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten