• nl
    • en
    • de

Module Leveranciers

Het in kaart brengen van de voedselveiligheidsrisico’s van inkoopprocessen vormt een belangrijk onderdeel van een voedselveiligheidssysteem. Met de module Leveranciers maakt u deze inkoopprocessen inzichtelijk en beheerst u de risico’s, zodat u voldoet aan de wet- en regelgeving, hygiënecodes en de GFSI normen zoals BRC 7, IFS en FSSC 22000. Dit kunnen bijvoorbeeld risico’s zijn op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit, maar ook risico’s die betrekking hebben op duurzaamheid en milieu.

  • Maak de inkoopprocessen inzichtelijk en beheers de risico’s van je leveranciers.
  • Door uw leverancierssysteem te digitaliseren heeft u altijd realtime inzicht in de statussen van uw leveranciers.  

Risicogroepen

Welke beheersmaatregelen van toepassing zijn voor een bepaalde leverancier of groep leveranciers bepaalt u zelf. Op basis van een risicobeoordeling per productgroep kunt u de voorwaarden voor goedkeuring per leverancier instellen met de module Leveranciers. Met behulp van onze portal geeft u de leveranciers de mogelijkheid om in een eigen online omgeving zelf de data in te voeren die voor hen relevant is. Dit kunnen bijvoorbeeld kopieën van certificaten, keteninformatie, questionnaires of productspecificaties zijn.

Complete leveranciersbeheersing met de module Leveranciers

Alle onderdelen die bij de leveranciersbeheersing horen, kunt u uitvoeren met de online module Leveranciers. Zo nodigt u leveranciers snel uit om gegevens bij te werken met automatische mailnotificaties. Questionnaires stelt u eenvoudig samen met de online beheerstool. Hiermee kunt u bijvoorbeeld per risicogroep en taal een specifieke questionnaire ontwerpen. Keteninformatie kan eenvoudig worden opgevraagd, zodat u snel inzicht heeft in de gehele keten in het geval van een incident of recall.

Nadat de gevraagde beheersmaatregelen door de leverancier zijn ingevoerd, beoordeelt u zelf of de gewenste informatie is verkregen en of de leverancier is goedgekeurd. Met het stoplichtsysteem heeft de leverancier direct inzicht in de goedgekeurde en afgekeurde items. Bovendien kan communicatie met iedere leverancier plaatsvinden middels de timeline functie, waarin chatberichten per leverancier worden bijgehouden. Met realtime statistieken zijn uw management- en verificatieverslagen bovendien razendsnel compleet in de module Leveranciers.

Direct inzicht in leveranciersstatus

Met het leveranciersoverzicht is in één oogopslag zichtbaar wat de status is van iedere leverancier. Zo filtert u  bijvoorbeeld snel op ‘afgekeurde leveranciers’. Ook is snel te zien welke informatie dreigt te verlopen of niet volstaat om een bepaald risico te borgen. Hierdoor houdt u de leveranciersinformatie altijd actueel en voorkomt u dat producten worden ingekocht bij niet goedgekeurde leveranciers. Wilt u de status per leverancier weergeven in uw inkoopsoftware, zoals het ERP systeem? We bieden diverse koppelingsmogelijkheden aan, zodat het dubbel invoeren van data niet nodig is.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten