• nl
    • en
    • de

Module Inspecties

Normec Foodcare biedt u de mogelijkheid met de module Inspecties om alle inspecties en audits volledig te automatiseren en hiermee tot 60% van uw tijd te besparen. Met behulp van een tablet en onze online QA software kunt u op een makkelijke en efficiënte manier digitale inspecties inplannen, uitvoeren en opvolgen. De rapportage inclusief foto’s is na elke inspectie direct gereed en statistieken zijn automatisch bijgewerkt. Ook actiepunten zijn online beschikbaar en kunnen direct worden toegekend aan medewerkers.

  • Wij kijken met u naar de modules die aansluiten bij uw digitaliseringsbehoeften.
  • Zet met digitale inspecties data direct om naar informatie en bespaar tot 60% van uw tijd.

Voor alle soorten inspecties

Kwaliteitsmanagementsystemen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 eisen dat u verschillende soorten inspectierondes uitvoert. Ook als u wilt voldoen aan de eisen uit de diverse hygiënecodes is het verstandig regelmatig inspecties uit te voeren en zo te controleren of uw locatie aan de gestelde eisen voldoet. Naast productie inspecties worden bij veel bedrijven bijvoorbeeld ook glas- en hard plastic controles, schoonmaakinspecties en food defense checks uitgevoerd. In onze module Inspecties kunt u zelf een onbeperkt aantal inspectielijsten ontwerpen en de inspectierondes lopen aan de hand van een tablet of smartphone.

App voor inspecties

Na het downloaden van de gratis app kunt u snel en eenvoudig inspecties uitvoeren op een tablet of smartphone. Foto’s en afwijkingen voegt u gemakkelijk toe tijdens een inspectie en deze worden na het afronden direct in de rapportage verwerkt. U kunt hierbij zelfs gebruik maken van een dictafoon functie, waarbij u afwijkingen kunt inspreken. Aan de hand van toelichtingen per vraag kan de inspecteur zien waar hij op dient te letten. Op die manier zorgt u ervoor dat u altijd dezelfde normen hanteert om de inspectie zo objectief mogelijk te uit te kunnen voeren. De app kan offline worden toegepast, zodat u ook inspecties kunt uitvoeren wanneer geen internetverbinding beschikbaar is.

Trendanalyses

Met enkele klikken op de knop kunt u trendanalyses bekijken van de inspectieresultaten per bedrijfsonderdeel en/of per categorie. Deze analyses zijn gemakkelijk te gebruiken als KPI’s (Kritieke Prestatie Indicatoren) of benchmarktool (systematisch onderzoek naar prestaties). Het samenstellen van verificatieverslagen ten behoeve van periodieke management meetings en directiebeoordelingen is met de  module Inspecties een stuk eenvoudiger.

Gedigitaliseerde PDCA cyclus boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd of de module Inspecties iets voor uw bedrijf is? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten