• nl
    • en
    • de

Module Handboek

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de module Handboek kunt u alle documenten digitaal beheren. Via uw eigen beveiligde online database heeft u altijd toegang tot het handboek met de laatste documentversies. Documenten kunnen online aangepast en goedgekeurd worden, zodat medewerkers altijd met de meest recente versies werken. Daarnaast bepaalt u zelf wat medewerkers mogen zien en aanpassen in de applicatie.

  • Beheer alle handboeken in één systeem en werk altijd en overal met de juiste versie.
  • Met onze kennis en ervaring creëren wij voor u een ideale handboekomgeving.

Beheren van handboeken

Hoe groot of klein een organisatie ook is, vaak worden er meerdere handboeken gebruikt. Met de module Handboek is het mogelijk om meerdere handboeken aan te maken en te beheren én om deze voor de lezer samen te voegen tot één handboek.  Zo hoeft u slechts eenmalig een document aan te passen. Met onze unieke rechtenstructuur kunt u bovendien zelf bepalen tot welke documenten iedere medewerker wel of geen toegang heeft.

Eenvoudig in gebruik

Documenten kunt u gemakkelijk aanmaken en beheren met de online editor. Met de automatische kop- en voettekst stel je eenmalig de gewenste lay-out voor al uw handboekdocumenten in uw eigen gewenste huisstijl in. Afbeeldingen en filmpjes (YouTube) kunnen direct worden weergegeven in het document. Nadat een document is goedgekeurd, krijgt deze automatisch een nieuwe versie en is deze direct online inzichtelijk voor alle medewerkers die toegang hebben tot dat document. Verlopen, te verifiëren en afgekeurde documenten zijn overzichtelijk te beheren met de module Handboek.

Efficiëntie

Snel online documenten opstellen en aanpassen met automatisch versie- en wijzigingsbeheer is volgens ons de nieuwe manier van kwaliteitsmanagement. Met de automatische inhoudsopgave heeft u altijd een up-to-date overzicht over alle documenten. De module Handboek beschikt over een handige zoekfunctie zodat u snel het juiste document kunt vinden. Binnen en tussen documenten klikt u snel door met behulp van hyperlinks.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten