• nl
    • en
    • de

Module E-learning

Met onze QA software bieden wij een online E-learning platform voor een totaal opleidingsplan aan. Hiermee kunt u binnen één applicatie zelf E-learning trainingen ontwerpen, inplannen en laten volgen door medewerkers van uw organisatie op een door u te bepalen moment en op elke gewenste locatie. Met module E-learning kan dat zonder de belangrijke productieprocessen te onderbreken en tegelijkertijd voldoet u aan de eisen zoals gesteld in diverse kwaliteitsstandaarden (BRC, IFS en FSSC 22000), wet- en regelgeving en hygiënecodes.

  • Door onze ervaring kunnen wij perfect inspelen op uw behoeften.
  • Alle kennis van uw medewerkers up-to-date met E-learning.

Zelf E-learning trainingen ontwerpen

Met de module E-learning heeft u de mogelijkheid om zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in eigen huisstijl te ontwerpen voor uw organisatie. De inhoud, vragen en lay-out van de E-learning trainingen kunt u volledig zelf bepalen. Indien gewenst kun u de trainingen zelfs voorzien van YouTube filmpjes. Ook certificaten en uitnodigingsbrieven kunt u volledig naar eigen wens (laten) ontwerpen.

Op maat gemaakte trainingen met de module E-learning

We kunnen ook kant-en-klare Cedeo erkende E-learnings aanleveren die voldoen aan de eisen die gesteld zijn in onder andere de BRC, IFS en FSSC 22000 norm. Zo kunnen bijvoorbeeld de volgende E-learnings worden aangeleverd: ‘Allergenen in productie’, ‘Food defense’, ‘HACCP’, ‘Reiniging en desinfectie’, ‘Voedselfraude en productintegriteit’, ‘Voedselveiligheid (HACCP) en hygiëne’. Ook kunnen op maat gemaakte E-learnings worden gerealiseerd. Alle E-learnings worden ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring in alle branches. Niet alleen ‘food’ gerelateerde onderwerpen zijn geschikt voor E-learning, maar denk ook aan zorg, Hygiënecodes, ARBO, Veiligheid, Gastvrijheid en Animal Welfare. Uiteraard worden de trainingen ontworpen in uw eigen gewenste huisstijl. Hebben medewerkers moeite met de Nederlandse taal? E-learnings kunnen in alle gewenste talen worden gerealiseerd en gevolgd.

Online compleet opleidingsplan

Ongeacht welke keuze u maakt, u kunt altijd zelf alle cursisten toevoegen, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop in de module E-learning. U heeft realtime inzicht in de behaalde certificaten en competenties per medewerker. U bepaalt zelf welke E-learning trainingen gevolgd dienen te worden door de medewerkers van uw organisatie. Het overzicht van de te volgen trainingen behoudt u met de online planning. Het is ook mogelijk om certificaten en competenties van externe trainingen toe te voegen, zodat u één compleet overzicht verkrijgt voor de gehele organisatie. Uw eigen omgeving beheert u dus geheel zelf met de module E-learning, uiteraard zijn de resultaten te koppelen aan uw bestaande P&O systeem.

kwaliteit en voedselveiligheid branche-specerijen-kruiden-koffie-thee-en-cacao boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat de module E-learning voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten