• nl
    • en
    • de

Microbiologische analyses

Het laboratorium van Normec Foodcare voert verschillende soorten microbiologische analyses uit op levensmiddelen. Onder andere vlees, pluimvee, groenten, fruit, zuivel, bakkerijproducten, diervoeder worden onderzocht in ons laboratorium.

  • Wij staan voor een premium en kwalitatieve aanpak.
  • Door onze ervaring voeren wij de analyses op hoog niveau uit.

Op maat gesneden microbiologische analyses

Wij hebben de kennis om te weten welke analyses voor u van belang zijn en welke onderzoeken uitgevoerd moeten worden. Dankzij onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Altijd vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt. Wij onderzoeken aan de hand van de wettelijke verplichtingen en de voor u relevante parameters. Dit nemen we bijvoorbeeld mee in een monitoringsplan. Onze microbiologische analyses worden onder accreditatie volgens NEN-EN-ISO/IEC 17025 uitgevoerd (voor een overzicht, zie scope L509 op de website van de RvA). Hiermee voldoen onze onderzoeken aan internationaal geldende normen. Voor het merendeel van onze microbiologische onderzoeken zijn wij geaccrediteerd door de RvA.

Wij voeren onder andere onderzoek uit naar:

  • Algemene indicatoren zoals (An)aëroob kiemgetal, (An)aërobe sporenvormers, Gisten & Schimmels, Melkzuurbacteriën en Pseudomonas
  • Pathogenen als Bacillus cereus, Clostridium perfringens, E.coli (& EHEC), Listeria monocytongenes & spp, Salmonelle spp, en sulfiet reducerende Clostridia
  • Water, denk aan Clostridium perfringens, Coliformen, E.coli, Enterococcen en kiemgetal

dienst analyses boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd welke analyses wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten