• nl
    • en
    • de

Memo module

Het uitwerken van verslagen van bijvoorbeeld management reviews, recalltesten, validaties, verificaties en het HACCP-team overleg behoort tot de vele werkzaamheden van een kwaliteitsafdeling. Met de memo module is het mogelijk deze verslaglegging te digitaliseren. Dit kan door het uitwerken van het verslag in de online editor of door het verslag als bijlage toe te voegen aan de memo. Acties die voortkomen uit het verslag kunnen direct worden aangemaakt, zodat deze gekoppeld zijn aan de memo. Acties worden automatisch opgenomen in de centrale actielijst.

  • Met onze ervaringen vinden we de module die het beste bij uw bedrijf past.
  • Direct inzicht in acties voortgekomen uit kwaliteitsverslagen

Memo module in drie stappen

Het opstellen van een digitale memo kunt u realiseren in slechts drie stappen:

  1. Bepaal tot welk onderwerp de memo behoort en stel in wie de memo mag bewerken, bekijken en goedkeuren.
  2. Typ uw verslag in de online editor of voeg het verslag direct toe als bijlage.
  3. Voeg eventuele acties toe, welke daarna in de centrale actielijst verschijnen.

Voor al uw verslagen

Met de memo module kunt u verslagen vastleggen voor allerlei onderwerpen, zoals recalls, verificaties, validaties, management reviews, interne audits, externe audits, ongedierte inspecties en food defense. Tijdens een BRC-, IFS-, FSSC 22000-audit of NVWA inspectie kunt u snel laten zien welke openstaande en afgeronde acties zijn voortgekomen uit kwaliteitsverslagen, audits en inspecties.

Realtime overzicht

Als kwaliteitsafdeling beschikt u over een realtime overzicht van lopende, afgeronde en goed te keuren memo’s. In het overzicht ziet u direct terug hoeveel acties nog open staan voor een memo. Op deze wijze kunt u tijdig schakelen met actiehouders en voorkomt u dat verslagen en acties onnodig lang open blijven staan.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten