• nl
    • en
    • de

Mbo4 opleiding kwaliteitsmedewerker

De mbo4 opleiding Kwaliteitsmedewerker is voor kwaliteitsmedewerkers die meer willen leren over kwaliteitssystemen, kwaliteitscontroles en het verrichten van audits. Een kwaliteitsmedewerker in de levensmiddelenindustrie is een schakel tussen de kwaliteitsdienst en de productie. Hij/zij levert een bijdrage aan de verbetering van kwaliteit binnen de organisatie.

  • Wij staan voor een flexibele, praktische en persoonlijke aanpak.
  • Onze trainers hebben alle kennis in huis om uw werknemers goed op te leiden.

Handen ineen

Normec Foodcare en SVO vakopleiding food hebben de handen ineen geslagen en organiseren samen de mbo4 opleiding Kwaliteitsmedewerker. Deze BBL niveau 4 opleiding leidt je op tot kwaliteitsmedewerker van een levensmiddelenbedrijf. De opleiding is de enige erkende mbo4 opleiding in Nederland op het gebied van kwaliteitszorg.

De mbo4 opleiding Kwaliteitsmedewerker bereidt medewerkers voor op het werken in de levensmiddelenindustrie. Ze krijgen les van professionals uit het kwaliteitsvak. Zij leren de studenten alles over kwaliteitszorg binnen een bedrijf. Daarnaast draag de student continu bij aan het verbeteren van de kwaliteit van het bedrijf waar hij/zij werkt.

De mbo4 opleiding Kwaliteitsmedewerker

De mbo-opleiding Kwaliteitsmedewerker is bedoeld voor medewerkers die al binnen een kwaliteitsdienst werken en zich verder willen ontwikkelen. De opleiding sluit naadloos aan op de dagelijkse praktijk.

Programma

Gedurende drie jaar zullen de studenten één dag per week naar school gaan en vier dagen werken bij een leerbedrijf. Op deze manier wordt de theorie gelijk met de praktijk gecombineerd. Studenten met de juiste werkervaring of vooropleiding kunnen de opleiding vaak versneld doorlopen.

branche-additieven-suplementen boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd of deze mbo4 opleiding iets is voor uw werknemers? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten