• nl
    • en
    • de

Maatwerk training

Iedere incompany training kunnen we verwerken in een maatwerk training. We richten de training dan op de specifieke bedrijfssituatie en dagelijkse praktijk van uw medewerkers. Zo is het mogelijk meerdere onderwerpen in één bedrijfsspecifieke training te verwerken. Wij gaan graag met u in gesprek om de wensen en mogelijkheden met u te bespreken. Door naar uw wensen te luisteren, lossen we de leervraag zo efficiënt mogelijk op. Met maatwerk trainingen bent u verzekerd van een training die optimaal aansluit op uw wensen en behoeften.

  • Wij staan voor een flexibele, praktische en persoonlijke aanpak.
  • Onze trainers hebben alle kennis in huis om uw werknemers goed op te leiden.

Maatwerk training

Eén van onze trainers komt tijdens een intakegesprek bij u op locatie om de trainingswens te inventariseren. We bespreken het doel en de inhoud van de trainingen. Vervolgens maken we een maatwerk training met voorbeelden uit de praktijk. Het hangt van uw wens af of we meerdere onderwerpen in één training aan bod laten komen, of juist focussen op één onderwerp. Onze trainer verzorgt de training op een door u gewenste locatie, datum en tijd. Dit is eventueel mogelijk in de avonduren of in het weekend.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Meer informatie

Heeft u interesse in een maatwerk training? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten