• nl

  Kwaliteitsprogramma

  Een kwaliteitsprogramma kan u helpen vaststellen of het niveau van uw product het gehele jaar door goed is. Met het kwaliteitsprogramma wordt een product meerdere keren per jaar getest door Normec Foodcare.

  • Wij staan voor een premium en kwalitatieve aanpak.
  • Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij het onderzoek moeten uitvoeren.

  Positie in de markt

  Door een kwaliteitsprogramma kan de positie van uw product in de markt worden gehandhaafd of worden verbeterd. Vragen die bij een kwaliteitsprogramma aan bod komen, zijn onder meer: hoe scoort mijn product in de tijd? Blijft de consumentenbeoordeling stabiel? Hoe ontwikkelt de concurrent zich? Bij het kwaliteitsprogramma kijken we samen naar uw product om erachter te komen welk onderzoek het meest geschikt is om uw vragen te beantwoorden.

  Kwaliteit en betrouwbaarheid

  Kwaliteitsprogramma’s kunnen uit monadisch onderzoek bestaan en/of uit vergelijkend onderzoek. Monadisch onderzoek (één product) wordt vaak gekozen als er geen directe concurrent is en het handhaven van een stabiele consumentenbeoordeling het doel is. Zijn er wel directe concurrenten, dan wordt doorgaans een vast programma van vergelijkende testen aangehouden. Verder kiezen we in overleg met u een geschikte steekproef. Het is ook mogelijk een specifieke doelgroep zelf te selecteren. U besluit dus hoe het kwaliteitsonderzoek eruitziet. Wij voeren het voor u uit en zorgen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het onderzoek.

  © 2019 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten