• nl
    • en
    • de

Incompany training

Vindt u het prettiger om medewerkers incompany te trainen? Al onze trainingen kunnen wij voor u als een incompany training verzorgen bij u op locatie. Er vindt eerst een intakegesprek op locatie plaats, daarin bespreken we uw trainingsbehoeften en de inhoud van de training. Ook denken we mee over de leerdoelen en resultaten die u wilt behalen. Onze trainers denken graag met u mee en samen met u komen ze tot een passende oplossing komen.

  • Wij staan voor een flexibele, praktische en persoonlijke aanpak
  • Onze trainers hebben alle kennis in huis om uw werknemers goed op te leiden

Alle trainingen die wij aanbieden kunnen op we op locatie verzorgen. Hierdoor hoeven medewerkers niet naar een andere locatie en kunt u zelf de datum bepalen.

Incompany training volledig naar wens

Wij maken de incompany training helemaal naar uw trainingsbehoeften. Het onderwerp en doel van de training wordt uitvoerig met u besproken. Wij werken met voorbeelden uit de praktijk en stemmen de training af op uw bedrijf met bedrijfsspecifieke situaties en foto’s. Onze trainers verzorgen de training op een door u bepaalde locatie, datum en tijd. Er zijn ook mogelijkheden tot trainingen in de avonden of in de weekenden. Het is zelfs mogelijk om een training meerdere keren te organiseren, indien een grote groep medewerkers getraind moet worden.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Meer informatie

Interesse in een incompany training voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten