• nl
    • en
    • de

Flexibele QA en QC inzet

Het inzetten van deskundige medewerkers op momenten dat dit nodig is, is een kostenbesparende oplossing waarbij de kwaliteit omhoog gaat. Heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Dan bieden de interim oplossingen van Normec Foodcare uitkomst. Wij kunnen elke medewerker met elk gewenst niveau en werkervaring bieden. Onze flexibele QA en QC inzet garandeert de continuïteit bij uw bedrijf. 

  • Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.
  • Door continu op zoek te gaan naar verbeterpunten voor kwaliteit handelen wij op het hoogst haalbare niveau.

Flexibele QA en QC inzet

De kwaliteitseisen in de voedingsmiddelenindustrie worden steeds uitgebreider en wetten, regels en voedselveiligheidsnormen wijzigen continu. Door de toenemende druk op kwaliteits- en voedselveiligheidsvraagstukken is er steeds meer behoefte aan een helpende hand van een kwaliteitsmanager die direct inzetbaar is. Wij hebben hoogopgeleide QA-specialisten in dienst, die ook als meewerkend coach naar de productie kunnen optreden. De flexibele QA inzet helpt bijvoorbeeld acht uur per week mee aan complexe vraagstukken. In andere gevallen is hij of een soort achtervang wanneer tijdelijk meer capaciteit nodig is.

Interimoplossing

Om procesbeheersing in de levensmiddelenindustrie op de juiste wijze te kunnen uitvoeren, zijn continuïteit en deskundigheid een vereiste. Ook indien er behoefte is aan tijdelijke ondersteuning als gevolg van capaciteitsuitbreiding, langdurige ziekte, een zwangerschap of een nog niet ingevulde vacature kunnen wij u tijdelijk ondersteunen met een interim specialist.

dienst-kwaliteitszorg boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze interim QA-specialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten