• nl
    • en
    • de

Consultancy

Het projectmatig implementeren, verbeteren, structureren en handhaven van bedrijfsprocessen staat centraal bij Normec Foodcare. Wij bieden verschillende consultancy oplossingen aan. Samen met de opdrachtgever bepalen wij de doelstellingen en brengen die op basis van een vooropgesteld plan ten uitvoer. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Doordat specialisten voor u aan het werk zijn worden projecten altijd succesvol doorlopen.

  • Wij staan voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een premium service.
  • Wij werken en handelen op het hoogst haalbare niveau.

Implementatie

De implementatie en handhaving van een voedselveiligheidssysteem als BRC, IFS, FSSC 22000 of HACCP is voor ons dagdagelijkse business. Wij kunnen u tevens helpen bij het verkrijgen van bekende productkeurmerken als het Beter Leven sterrensyteem, MSC, QS of Halal. De keuze voor welke certificaten of keurmerken u wenst te behalen, wordt bepaald door binnen- of buitenlandse markten die u bedient, eisen van externe partijen en de doelstellingen van uw bedrijf. In het concultancy traject maken we samen met u afwegingen om zo tot een weloverwogen, goede beslissing te komen. Wij zorgen er stap voor stap voor dat uw bedrijf aan de normeisen voldoet waarna het systeem wordt gecertificeerd door een Certificerende Instelling.

Op locatie consultancy oplossingen

Omdat wij praktijkgericht zijn, worden onze consultancy oplossingen altijd op de productielocatie van de opdrachtgever uitgevoerd. Hierdoor kunt u tussendoor allerhande vragen stellen over het project en treedt onze medewerker op als coach en klankbord. Uiteraard wordt u tussentijds op de hoogte gesteld over de projectvoortgang.

dienst-kwaliteitszorg boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze consultants voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten