• nl

  Conceptonderzoek

  Wilt u een nieuw product of concept in een vroeg stadium testen? Normec Foodcare kan u daarbij helpen. Met een conceptonderzoek kunt u erachter komen of er potentie zit in uw concept.

  • Wij staan voor een premium en kwalitatieve aanpak.
  • Normec Foodcare helpt u waar nodig in de conceptfase van uw product.

  Meerdere mogelijkheden voor conceptonderzoek

  De resultaten van een conceptonderzoek geven u de kans uw concept aan te passen en te verbeteren voordat het product in de schappen ligt, doordat het een betrouwbare indruk van de mening van de consument geeft. Het conceptonderzoek kan op verschillende manieren worden opgezet. Heeft u meerdere ideeën over een nieuw product? Wij kunnen de concepten tegen elkaar afzetten in een onderzoek en zo vaststellen welk concept de meeste potentie heeft.

  Ook is het mogelijk om reeds geïntroduceerde, wellicht tegenvallende, concepten te laten testen. Dit kan tot nieuwe inzichten leiden en het concept een tweede kans geven. Verder is een concept-product-fit test mogelijk, waarbij door de respondenten eerst het concept en daarna het product wordt beoordeeld. Op deze manier kan worden vastgesteld of het product bij het concept past en andersom. In een aantal gevallen is een online conceptonderzoek een mogelijkheid.

  © 2018 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten