• nl
    • en
    • de

Blended learning

Normec Foodcare kiest ervoor om op verschillende manieren kennis over te brengen. Uit onderzoek blijkt dat het talent van cursisten effectiever ontwikkeld wordt wanneer blended learning wordt toegepast.

  • Wij staan voor een kwalitatieve, flexibele en praktische aanpak.
  • Onze trainers hebben veel kennis in huis en kunnen op veel verschillende manieren kennis over brengen.

Wat is blended learning?

Blended learning is een combinatie van een E-learning en klassikale training. Digitaal wordt de voorkennis getest en er wordt al kennis gemaakt met nieuwe begrippen. Vervolgens wordt door één van onze trainers een klassikale training gegeven met meerdere cursisten. Hier wordt ingegaan op specifieke leervragen. Uiteindelijk wordt de opgedane kennis toegepast door bedrijfsspecifieke en praktijkgerichte oefeningen uit te voeren op de werkplek.

Alle trainingen gebaseerd op BRC, IFS en FSSC kunnen blended worden aangeboden. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Het is ook mogelijk om vanuit uw behoefte een blended learning te ontwikkelen en op uw bedrijf af te stemmen.

Succesvolle methode

Blended learning blijkt een zeer effectieve manier van leren te zijn. De combinatie van online aan de slag gaan en fysieke lessen zorgen ervoor dat de stof snel opgenomen wordt en blijft hangen. Uit onderzoek blijkt dat een interactieve manier van leren voor hogere prestaties zorgt. Cursisten kunnen op hun eigen tempo beginnen aan de E-learning. Het voordeel is dat ze zelf hun tijd in kunnen delen en aan de slag kunnen wanneer het hen uitkomt.

dienst-opleidingen-en-trainingen boxarrow-up

Meer informatie

Ook geïnteresseerd in blended learning? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten