• nl
    • en
    • de

Audits & inspecties

Vrijwel dagelijks verrichten onze auditoren en inspecteurs audits en inspecties bij levensmiddelenbedrijven in zowel binnen- als buitenland.  Onze auditoren en inspecteurs beschikken over ruime kennis en ervaring, zijn gedreven in hun vak en  weten exact hoe ze interne audits, inspecties, supplier- of certificeringsaudits moeten aanpakken. Het uitvoeren van audits beperkt de risico’s op onregelmatigheden tijdens klantbezoeken, certificeringsaudits en NVWA audits.

  • Wij staan voor een persoonlijke, praktische en professionele aanpak.
  • Door onze actuele kennis zijn we altijd op de hoogte van de laatste eisen en kunnen wij u goed helpen.

Normen en eisen

De auditoren en inspecteurs hebben ruime ervaring met diverse normen zoals HACCP, BRC,  FSSC 22000 en IFS. Zij beschikken over actuele kennis ten aanzien van  de laatste eisen van de NVWA, de GFSI normen en/of andere normen die (internationale) afnemers  van u eisen . Normec Foodcare weet wat er van u verwacht wordt tijdens audits en inspecties en aan welke eisen u moet voldoen.  Met onze hulp zorgen wij ervoor dat deze normen en eisen  op de juiste manier worden opgezet en helpen u met de implementatie daarvan.

Interne audits en inspecties

Onze auditoren zijn tijdens audits en inspecties volledig objectief en hebben actuele kennis van voedselveiligheidsschema’s. Hierdoor hebben zij snel aandacht voor de zwakkere processchakels, brengen zij makkelijk risico’s in kaart en stellen desgewenst een verbeterplan voor u op.

U kunt er ook voor kiezen om uw organisatie te laten auditen door het inzetten van een mystery guest. Deze mystery guest zal op een niet afgesproken en onverwacht moment, in samenspraak met opdrachtgever, uw organisatie controleren. Onze auditoren zijn volledig op de hoogte van de voedselveiligheidsschema’s en beoordelen de situatie in uw bedrijf. Deze audit geeft u inzicht in de huidige situatie en eventuele verbeterpunten van uw organisatie.

dienst-kwaliteitszorg boxarrow-up

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze auditoren en inspecteurs voor uw audits kunnen betekenen? Neem dan nu contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten