header oranje fruit en groenten

Online actielijst

Je werk op de kwaliteitsafdeling kan soms chaotisch lijken. Acties komen voort vanuit allerlei verschillende invalshoeken. De kunst is om alle acties overzichtelijk te verzamelen en uit te zetten naar de juiste personen binnen de organisatie. Daar helpen wij je bij, met één complete actielijst. Een module van onze software die je veel werk uit handen neemt en tijd bespaart. Acties beheren, uitzetten en afhandelen was nog nooit zo overzichtelijk.

Het is de taak van de kwaliteitsafdeling om tijdig te controleren of de uitgezette acties voldoende zijn uitgevoerd of zijn afgerond. Maar hoe ga je dat doen? En waar begin je? Een online actielijst helpt je om het overzicht te behouden en tijdig bij te sturen waar dat nodig is. Dat scheelt je veel tijd en energie.

Eén complete actielijst

De overzichtelijke online actielijst kun je op verschillende manieren inzetten. Werk je ook met de modules Inspecties en/of Registraties van CareNet? Dan worden de acties die voortkomen uit uitgevoerde inspecties en registraties automatisch overgenomen in de actielijst. Maar ook als je niet met deze modules werkt, haal je veel voordeel uit het gebruik van de actielijst. Zo maak je zelf losse acties aan die je categoriseert. Acties die voortkomen uit memo’s worden automatisch opgenomen in de actielijst. Je hebt dus nooit meer te maken met losse acties die in diverse documenten en lijsten ‘rondzweven’.

Online actielijst in het kort

  • QA software met één complete actielijst voor de kwaliteitsafdeling
  • Acties overzichtelijk beheren en afhandelen
  • Helemaal volgens de eisen van BRC, IFS en FSSC 22000
  • Eenvoudig acties uitzetten binnen de organisatie

Wij helpen je om online één complete actielijst op te stellen voor je kwaliteitsafdeling

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Gedeelde verantwoordelijkheid

Als kwaliteitsafdeling moet je de diverse acties uitzetten naar de juiste personen binnen de organisatie. Met de online actielijst van CareNet zet je acties online uit naar de juiste personen. Je stelt collega’s eenvoudig op de hoogte van uit te voeren acties via automatische mailnotificaties. Via de actielijst houd je precies bij wat de lopende, verlopen, goed te keuren en afgeronde acties zijn. Zo zorg je voor een gedeelde verantwoordelijkheid ten aanzien van kwaliteitszorg binnen je organisatie en behoud je op de kwaliteitsafdeling het overzicht.

Werken volgens de BRC-, IFS- en FSSC 22000-eisen

Bij het afhandelen van de digitale acties werk je uiteraard volledig volgens eisen zoals gesteld in bijvoorbeeld de BRC-, IFS- en FSSC 22000-standaard. De oorzaakanalyse en corrigerende maatregelen voer je per actie in. Bovendien heb je extra mogelijkheden, zoals het toekennen van vooraf gedefinieerde oorzaken (bijvoorbeeld Mens, Materiaal, Machine en Methode). Bewijsmateriaal voor de afhandeling van de actie neem je per actie op in de timeline. Een actie is pas echt afgehandeld als deze volledig is goedgekeurd door de ingestelde verificateur.

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Bonfait
Remia
Groenlandkip
Lassie
Hero
Keurslager
Detailresult Groep
Pladis
Peijnenburg
Wijnen Square Corps

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu