header oranje fruit en groenten

Nulmeting specificatiebeheer

Uiteraard moet je voldoen aan de specificaties die de wet voorschrijft. Maar voldoet jullie systeem ook aan de eisen die de GFSI-standaarden stellen aangaande labelling en specificatiebeheer? Wij geven je graag antwoord op deze vraag door een nulmeting uit te voeren voor je specificatiebeheer.

Hoe verloopt de informatievoorziening door jullie bedrijf? Worden de specificaties van de grondstoffen en de receptuur omgezet naar de juiste tekst op de etiketten? Worden wijzigingen op de juiste wijze doorgevoerd op alle documenten? Tijdens de nulmeting specificatiebeheer komen we hier samen met jou achter.

Inzicht in het specificatiebeheer

Je etiketten moeten minimaal voldoen aan de Verordening (EU) nr. 1169/2011, maar zijn ze ook gebaseerd op de juiste gegevens? Werkt de informatiestroom wel zoals deze werken moet? Gaat de informatie over veel verschillende schijven? Is het voor iedereen duidelijk welke informatie noodzakelijk is voor het opstellen van een specificatie? Door een korte steekproef (de nulmeting specificatiebeheer) geven wij jou hier direct inzicht in. Zo weet je wat de status is van het specificatiebeheer. Vervolgens kijken we samen met jou welke stappen je moet nemen om het specificatiebeheer te optimaliseren.

Nulmeting specificatiebeheer in het kort

  • We onderzoeken of je etiketten voldoen aan alle gestelde eisen
  • Ook de informatiestroom binnen je bedrijf nemen we onder de loep
  • Met deze korte steekproef krijg je direct inzicht in de actuele status

Wij voeren een nulmeting specificatiebeheer voor je uit

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij een nulmeting voor specificatiebeheer

Hulp nodig bij het uitvoeren van een nulmeting voor jouw specificatiebeheer? Onze specialisten helpen je graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

peter-juiste-formaat-website
Peter Zirkzee

Commercieel Manager

Neem contact op

Hoe werkt een nulmeting?

Een nulmeting specificatiebeheer neemt een dagdeel of een dag in beslag. Dit is afhankelijk van de grootte van je bedrijf en het aantal producten dat jullie voeren. Je ontvangt meteen een kort verslag van de bevindingen.

Onze medewerkers zijn bevoegd intern auditor. Daardoor is het ook mogelijk om de nulmeting uit te breiden met een verslaglegging. Hierdoor heb je meteen een rapportage die je als intern auditrapport kan gebruiken.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief