header oranje fruit en groenten

Etiketteringsspecialist

Voldoen je etiketten aan de huidige wet- en regelgeving? Hoe stel je een eindproductspecificatie op? Dit zijn herkenbare vragen die spelen rondom specificatiebeheer en etikettering. Heb jij onvoldoende tijd en kennis in huis om alle werkzaamheden rondom specificatiebeheer en etikettering uit te voeren? Of kom je tijd en/of kennis te kort? Wij helpen je graag om al het werk uit handen te nemen. Onze etiketteringsspecialisten staan voor je klaar.

De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk steeds kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Met de juiste informatie op het etiket vergroot je het consumentenvertrouwen in jouw product. Echter is het etiketteren van food en non-food producten door alle wetgeving een complexe materie geworden. Onze etiketteringsspecialisten ondersteunen jou graag hierbij.

Vergroot je capaciteit

Wil je expertise in-house hebben, maar heb je momenteel te weinig capaciteit? Via deeltijddetachering kun je bij ons een interim professional inschakelen van hoger of academisch niveau. Deeltijddetachering houdt in dat je voor een bepaald aantal uur per periode de arbeid, kennis en kunde van een medewerker inkoopt. Hierdoor vergroot je (tijdelijk) de capaciteit, waardoor je zelfs een fulltime medewerker kunt uitsparen.

Etiketteringsspecialist in het kort

  • Onze experts beoordelen je etiketten op basis van de wetgeving conform Verordening (EU) nr. 1169/2011
  • Zo weet je zeker dat je de juiste voedselinformatie verstrekt aan consumenten
  • Ook detachering ter vergroting van je capaciteit is mogelijk

Onze specialisten helpen je met alle werkzaamheden rondom specificatiebeheer en etikettering

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Software oplossing

Of je nu wel of niet kiest voor onze hulp. Wij begrijpen dat een efficiënte werkwijze voor beheer van specificaties en etiketten noodzakelijk is. Daarom hebben we binnen onze online QA software een module specificatiebeheer ontwikkeld. Hiermee zet je grondstof- en receptuurinformatie automatisch om tot productspecificaties. Je maakt gebruik van diverse handige automatiseringen, zoals automatische ingrediëntendeclaraties inclusief allergenenweergave, voedingswaardeberekeningen en KWID berekeningen.

  • 50% minder handelingen dankzij diverse automatiseringen
  • Productspecificaties en etiketinformatie in iedere gewenste taal en lay-out
  • Allergenen inzichtelijk in één overzicht
  • Koppeling met andere software, zoals PS in foodservice

Betrouwbaar advies of sparringpartner in etikettering

Behoefte aan advies of een sparringpartner? Daarvoor kun je bij ons terecht. Onze specialisten denken graag met je mee over vraagstukken met betrekking tot specificatiebeheer en etikettering. Bel of mail ons gerust. Wij helpen je graag met antwoord op je vragen.

peter-juiste-formaat-website
Peter Zirkzee

Commercieel Manager

Neem contact op

Gratis hulpmiddel ‘Check je etiket’

Wil je liever zelf checken of jouw etiket voldoet? Het ‘Check je etiket’- kaartje is een gratis hulpmiddel voor het toepassen van Verordening (EU) Nr. 1169/2011. Vraag hier het kaartje aan.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief