header oranje fruit en groenten

Drinkwater onderzoek

Goede waterkwaliteit vinden we belangrijk in Nederland. Water dat gebruikt wordt om te drinken of om in te zwemmen moet vrij zijn van schadelijke stoffen en mag niet te veel (schadelijke) micro-organismen bevatten. In verschillende wetgevingen is vastgelegd hoe de kwaliteit van water geborgd moet zijn. Wij hebben veel ervaring op het gebied van waterkwaliteit en voeren diverse soorten wateronderzoek uit.

Wij helpen je Legionella te beheersen volgens de geldende wet- en regelgeving op het gebied van Legionellabeheersing. Denk aan bemonstering en onderzoek op de aanwezigheid van Legionellabacteriën. Maar ook bij het opstellen of updaten van de risico-inventarisatie en het beheersplan Legionella helpen we graag.

Drinkwater onderzoek in het kort

  • Advies, ondersteuning en nazorg vanuit 1 centrale Nederlandse partner
  • Korte doorlooptijden en kosten-efficiënt
  • Alle laboratoriumtesten in één hand

Wij helpen je Legionella te beheersen

Placeholder

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

Neem contact op

Zwembadwater maandelijks controleren

Als eigenaar van een zwembad in Nederland ben je verplicht om maandelijks de kwaliteit van het zwembadwater te laten controleren door een geaccrediteerd laboratorium. Dit staat beschreven in het Besluit Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden. Behalve de maandelijkse controle van de bassins dient ook jaarlijks het suppletiewater te worden onderzocht.

Geaccrediteerde diensten en laboratoria

Met jarenlange ervaring op het gebied van waterkwaliteit, voeren we de verplichte bemonsteringen en analyses uit volgens de juiste frequentie. Onze logistieke dienst is volgens NEN-EN-ISO/IEC 17025 (L610) geaccrediteerd, waardoor je verzekerd bent van betrouwbare monsterneming en transport van de monsters. De analyseresultaten worden in een heldere en overzichtelijke rapportage gedeeld. Onze experts helpen je graag om de waterkwaliteit in jouw organisatie op orde te krijgen en te houden.

Betrouwbare hulp bij drinkwateronderzoek

Hulp nodig bij het beschermen van gasten en medewerkers? Onze specialisten helpen je graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

mario-willems
Mario Willems

Commercieel Manager

Neem contact op

Eén aanspreekpunt

Voor advies, ondersteuning en nazorg bij werkzaamheidstesten Biociden werken wij met één centraal aanspreekpunt. Hierdoor verzekeren wij je van snelle, eenduidige en effectieve communicatie.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Gerelateerde diensten

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

mario-willems

Een greep uit onze klanten

Zwanenberg
Vion
Hoogvliet
Cela Vita
In Holland
HAS Hogeschool
HAN
Bonfait
Storteboom
Euroma

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu