Concept onderzoek

Hoera, je hebt een geweldig nieuw product of een voedselconcept bedacht! Maar hoe geweldig is het precies? Misschien valt er nog wel wat aan te verbeteren of zie je iets over het hoofd. Wil je een nieuw product of concept in een vroeg stadium testen? Wij helpen je met een concept onderzoek zodat je erachter komt of jouw concept potentie heeft.

Heb je meerdere ideeën over een nieuw product? Met een concept test zetten wij de concepten tegen elkaar af. Wij signaleren de sterke en zwakke punten. Zo krijg je inzicht in welk concept de meeste potentie heeft. Ook is het mogelijk om al eerder geïntroduceerde concepten te laten testen, zeker als ze tegenvallen. Zo kun je een concept een tweede kans geven om uiteindelijk tot een perfect eindproduct te komen.

Hoe werkt concept onderzoek?

Productontwikkeling begint vaak met een idee. Het maakt niet uit in welke fase je zit met het concept; wij hebben altijd een geschikte onderzoeksmethode. Concept testing geef je een betrouwbare mening van de consument. Aan de hand van de resultaten pas je jouw concept aan voordat het product in de schappen ligt. Op deze manier vergroot je de kansen op een succesvol concept. Wij kunnen een concept onderzoek op verschillende manieren uitvoeren voor je. Zo krijg je altijd advies op maat van ons.

Concept onderzoek in het kort

  • Je komt snel achter de sterke en zwakke punten van je concept
  • Het geeft een goed inzicht in de behoeften van de consument
  • Je vergroot de kansen op een succesvol concept
  • Het is te combineren met een fysieke producttest

Wij helpen je om jouw nieuwe product in een vroeg stadium te testen

lara-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Operationeel manager Lara van den Boorn

Neem contact op

Drie onderzoeksmethodes

Betrouwbare hulp bij concept onderzoek

Hulp nodig bij het onderzoeken of je concept potentie heeft? Onze specialisten helpen je graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

lara-juiste-formaat-website
Lara van den Boorn

Operationeel manager

Neem contact op

Normec NormBase

De Normec NormBase is een database met daarin alle door ons uitgevoerde onderzoeken. Elke productcategorie heeft haar eigen norm.  Dit biedt een belangrijk kostenvoordeel: aanvullende onderzoeken naar referenten zijn niet nodig. En het is uniek in de markt.

Lees meer >

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

lara-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Operationeel manager Lara van den Boorn

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

lara-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief