header oranje fruit en groenten

Demo e-learning

Om voedselveilige producten te realiseren, wil je dat alle medewerkers altijd op de hoogte zijn van de regels binnen je bedrijf. Het liefste al vóórdat ze de productie binnen stappen. Dat kan! Met virtual tours geef je medewerkers een rondleiding door de productielocatie en leren ze meteen over alle instructies, procedures en éénpuntslessen. En dat allemaal via de computer of tablet! Hiermee is leren niet alleen leuker, maar ook flexibeler en efficiënter dan ooit.

Hoe werkt een virtual tour?

De virtual tours maken we voor jou op maat. Een tour wordt weergegeven in onze E-learning module, zodat je met vragen direct kunt toetsen of medewerkers de tour volledig doorlopen en begrepen hebben. Na afronding van de training ontvangen zij bij een voldoende score direct een certificaat.
Bekijk hier een voorbeeld van een E-learning met virtual tour door het warehouse.

Mogelijke toepassingen

De toepassingsmogelijkheden van virtual tours zijn eindeloos. De volgende trainingssituaties lenen zich uitermate goed voor virtual tours:

  • Introductie van nieuwe medewerkers of uitzendkrachten
  • CCP trainingen
  • Éénpuntslessen
  • De perfecte resultaten van inspectieronden
  • Rondleiding door je bedrijf

Een volledig opleidingsplan

Als je kiest voor E-learning met virtual tours, beschik je direct over een compleet opleidingsplan. Hierin plaats je zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen, nodig je zelf cursisten uit om trainingen te volgen en behoud je als HR manager en kwaliteitsmanager altijd het overzicht met de competentiematrix. Hiermee zie je altijd direct welke medewerkers inzetbaar zijn voor welke functies. Wil je meer weten over onze E-learning software? Bekijk hier meer informatie over deze module.

Een greep uit onze klanten

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief