Tuinbouw

Als tuinbouwbedrijf wens je controle te houden op inkomend materiaal, de productieprocessen en natuurlijk op gezonde plantengroei. Daar helpen wij je bij. Wij hebben alle kennis en analysemogelijkheden voor de tuinbouwsector op één plek verzameld. Zo hou je optimale controle op processen en groei in tuinbouwgewassen.

Voor de hele keten

Onze tuinbouwservice leveren we al decennia aan de hele keten: veredelings- en vermeerderingsbedrijven, toeleveranciers en handelspartners en vanzelfsprekend aan bedrijven in de (glas)groente en sierteelt. Onze analyses worden ook gebruikt ter ondersteuning van gewas-schadezaken, zowel via verzekeraars als voor de teler zelf.

Precies wat jij nodig hebt

Wij bieden een breed pakket voor nutriënten-analyse, diagnose van plantenziekten, procescontrole op het watersysteem en advies en analyses ter ondersteuning van hygiëne. We stemmen graag met je af wat echt nodig is. Daarnaast dien je ook rekening te houden met regelgeving op water en EU-wetgeving voor eetbare producten en handelseisen voor sierteelt op het gebied van residuen van gewasbeschermingsmiddelen. Wij helpen je graag, en geven desgewenst cursus op maat.

Wij helpen je vooruit in de tuinbouw. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

Hulp nodig op het gebied van Tuinbouw?

Ines van Marrewijk

Neem contact op met onze Product Manager Tuinbouw / Sales Ines van Marrewijk

Neem contact op

Gerelateerde diensten

Ines van Marrewijk

Hulp nodig met jouw product in de tuinbouw?

Neem contact op met onze Senior Product Manager Tuinbouw Ines van Marrewijk,

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ines van Marrewijk

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief