header oranje fruit en groenten

Groothoreca en (contract)catering

Als voedsel bereidend bedrijf weet je dat je moet voldoen aan een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op HACCP. Veel KMO’ers in de horeca voldoen hieraan door te werken volgens de hygiënecode voor de horeca. Dit gaat onder andere over dat je voedselveilig werkt, de inrichting van je bedrijfsruimte, persoonlijke hygiëne, training en opleiding van je horecamedewerkers. Deze is afgestemd met de NVWA en door je aan die code te houden voldoe je aan de wetgeving.

Belang van voedselveiligheid

Omdat je voedsel en dranken aan grote groepen mensen verstrekt is het bewaken van de voedselveiligheid van groot belang. Door microbiologische besmettingen kan dit (imago)schade als gevolg hebben. Het is belangrijk om je kwaliteitssystemen compleet op orde te hebben, om gevaren van ziekteverwekkers zoals Listeria en Salmonella te beperken. Wij helpen je daar graag bij.

Inspecties en analyses uitvoeren

Bij groothoreca bedrijven en contractcateraars verzorgen wij de periodieke inspecties en microbiologische analyses van producten. Wij hebben een speciaal geautomatiseerd inspectiesysteem waarbij het resultaat per inspectie inzichtelijk wordt gemaakt. Het resultaat is een helder overzicht per afdeling, inclusief verbeterpunten. Dit leveren we digitaal bij je aan. Het microbiologisch onderzoek vind plaats in een laboratorium waar de microbiologische uitslagen van bemonsterde producten snel bekend zijn.

Ondersteuning bieden

Ook ondersteunen we grote (contract- en inflight) cateraars die hun eigen op HACCP gebaseerde kwaliteitsbeheersystemen hanteren. We helpen grote bedrijven te voldoen aan de vele geldende eisen, waardoor je zeker weet dat je volgens de eisen van de NVWA produceert

Cuisine Culinary Buffet Dinner Catering Dining Food Celebration

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief