banner sinaasappels

AGF, sappen, zuidvruchten en noten

Vandaag de dag is er meer aandacht voor gezond en veilig voedsel dan ooit tevoren. Producten uit deze branche dragen bij aan een gevarieerde en gezondere leefstijl. Voor supermarkten, winkels en afnemers staat het garanderen van voedselveiligheid van deze gezondere producten dan ook hoog in het vaandel.

Productieprocessen

Als teler kun je je laten certificeren voor de GLOBALG.A.P standaard, die geldt voor agrarische producten. Zodra producten van de boer naar de verwerker gaan, komen er verschillende aanvullende kwaliteitsnormen en certificeringseisen bij kijken. In de tussenhandel en productie van bijvoorbeeld private label producten, produceren bedrijven vaak volgens als BRC, IFS, HACCP, FSSC 22000, ISO 22000 en SQF.

Onze kennis van de branche

Graag geven wij jou kennis op maat die toegepast kan worden binnen de branche AGF. Zo doen wij er alles aan om de risico’s van ziekteverwerkers zoveel mogelijk te beperken. Denk aan pathogenen zoals Listeria monocytogenes, Salmonella en E-coli, die onder andere vanuit vervuilde grond jouw product kunnen verontreinigen.

We ondersteunen je bij de beheersing van jouw processen en bij het maken van de juiste afwegingen op het gebied van onder andere leveranciersbeheersing. Denk aan hoe je op de juiste manier om kunt gaan met producten afkomstig uit risicolanden. Door het verifiëren van de kwaliteit van jouw producten, controleer je of jouw afgenomen producten voldoen aan de wettelijke eisen.

Samen werken aan zekerheid

We zorgen ervoor dat jouw producten van een groeiend aantal importeurs en verwerkende bedrijven aan de geldende eisen voldoen. Doordat we midden in de industrie staan en contact onderhouden met zowel de NVWA, retailers als internationale partijen, zijn we altijd op de hoogte van de meest recente regel- en wetgeving in de agrosector.

groenten zwart wit

Keurmerken

BOB logo
bga-logo
fairtrade logo
demeter logo
logo-milieukeur
logo-skal

Gerelateerde diensten

Ervaringen van onze klanten

zaki-juiste-formaat-website.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Zaki Al Salihi

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
zaki-juiste-formaat-website.jpg

Een greep uit onze klanten

Wessanen
Scherpenhuizen BV
Superunie
Lassie
Inproba
W&G Brinkhorst
Bakker van Maanen
Nico Sluis Vleeswaren
Unilever
Van Osch

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu