Voordelen van trainen E-learning

07-03-2017 | Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 376 keer bekeken

Naast incompany en open inschrijving trainingen bieden wij ook E-learning trainingen aan. Op deze manier kunnen werknemers individueel getraind worden. Door jouw medewerkers te trainen via E-learning ondervinden zowel je organisatie als de medewerkers verschillende voordelen. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  1. Uniek met dit systeem is dat je er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor jouw organisatie. Je ontwerpt dan online jouw eigen trainingen en vragen in de door je gekozen (huis)stijl. Je kan altijd zelf alle medewerkers beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.
  2. Medewerkers kunnen zelf een moment kiezen waarop zij getraind willen worden middels een E-learning. Zij krijgen een inlogcode waarmee zij zelf een geschikt moment kiezen voor het volgen van de online training.
  3. Omdat de medewerkers thuis of op het werk de training kunnen volgen, hoeven zij geen tijd (dus geld) vrij te maken om op een andere locatie een klassikale training te volgen. Hiermee bespaar je eventuele reistijd en/of verblijfskosten.
  4. De inhoud van de E-learning trainingen wordt als het ware in kleine stukjes aangeboden. Per slide staat kort wat informatie weergegeven waardoor de medewerker niet overladen wordt met informatie. De meeste onderdelen worden tussentijds afgesloten met een aantal vragen om zodoende te oefenen met de opgedane kennis. Het is mogelijk om de gehele training af te sluiten met een toets.
  5. Het volgen van E-learning trainingen is een snelle en efficiënte manier om kennis over te dragen. Medewerkers leren in een relatief kort tijdsbestek veel en doen snel nieuwe kennis op.
  6. E-learning trainingen kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Wanneer een bedrijf haar medewerkers wilt laten trainen in een andere taal, leent E-learning zich hier goed voor.

Meer informatie?

Wil je meer weten over trainen middels E-learning of wil je zelf een training (laten) ontwerpen? Neem dan contact op met onze trainers.

Sjoerd-Remmers-1.jpg
Auteur: Sjoerd Remmers Teamleider Training & Education
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

uitfasering

Verplichte vermeldingen etiket

Een etiket van een levensmiddel bevat allerlei informatie. Sommige informatie is vrijwillig toegevoegd, zoals bijvoorbeeld claims. Sommige informatie is wettelijk verplicht om te vermelden. Wat er pre...
25 Februari 2020
Challenge test

Is het nodig om een challenge test uit te voeren?

Een challenge test wordt veel ingezet door bedrijven voor de beheersing van Listeria monocytogenes in kant-en-klare levensmiddelen. Het product wordt opzettelijk besmet, waarna er wordt gekeken tot ho...
28 Maart 2022
wetboek-hamer

FSSC 22000 versie 4.1: uitleg documenten over voedselfraude en food defense

FSSC heeft twee guidance documenten uitgebracht met betrekking tot food fraud en food defense. Download de documenten op de website van FSSC 22000. Het food fraud guidance document gaat over de achter...
23 Mei 2018

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief