Voordelen van trainen E-learning

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 437 keer bekeken

Naast incompany en open inschrijving trainingen bieden wij ook E-learning trainingen aan. Op deze manier kunnen werknemers individueel getraind worden. Door jouw medewerkers te trainen via E-learning ondervinden zowel je organisatie als de medewerkers verschillende voordelen. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  1. Uniek met dit systeem is dat je er voor kunt kiezen om zelf trainingen te ontwikkelen voor jouw organisatie. Je ontwerpt dan online jouw eigen trainingen en vragen in de door je gekozen (huis)stijl. Je kan altijd zelf alle medewerkers beheren, uitnodigen en monitoren met één druk op de knop.
  2. Medewerkers kunnen zelf een moment kiezen waarop zij getraind willen worden middels een E-learning. Zij krijgen een inlogcode waarmee zij zelf een geschikt moment kiezen voor het volgen van de online training.
  3. Omdat de medewerkers thuis of op het werk de training kunnen volgen, hoeven zij geen tijd (dus geld) vrij te maken om op een andere locatie een klassikale training te volgen. Hiermee bespaar je eventuele reistijd en/of verblijfskosten.
  4. De inhoud van de E-learning trainingen wordt als het ware in kleine stukjes aangeboden. Per slide staat kort wat informatie weergegeven waardoor de medewerker niet overladen wordt met informatie. De meeste onderdelen worden tussentijds afgesloten met een aantal vragen om zodoende te oefenen met de opgedane kennis. Het is mogelijk om de gehele training af te sluiten met een toets.
  5. Het volgen van E-learning trainingen is een snelle en efficiënte manier om kennis over te dragen. Medewerkers leren in een relatief kort tijdsbestek veel en doen snel nieuwe kennis op.
  6. E-learning trainingen kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Wanneer een bedrijf haar medewerkers wilt laten trainen in een andere taal, leent E-learning zich hier goed voor.

Meer informatie?

Wil je meer weten over trainen middels E-learning of wil je zelf een training (laten) ontwerpen? Neem dan contact op met onze trainers.

Sjoerd-Remmers-1.jpg
Auteur: Sjoerd Remmers Teamleider Training & Education
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Gerelateerde kennisbank artikelen

Top 3 meest gelezen

besmettingsbronnen

5 onverwachte besmettingsbronnen binnen je productielocatie

Het is belangrijk om binnen je bedrijf de hygiëne op orde te hebben. Daarom doe je er waarschijnlijk alles aan om de hygiëne te borgen: je hebt goede schoonmaakprocedures, personeel is goed getraind...
28 Juni 2022
Spezifikationsmanagement

5 veelgemaakte fouten op een etiket

De behoefte aan juiste en duidelijke etiketten is de laatste jaren flink gegroeid. De consument wordt namelijk steeds kritischer en wil goed geïnformeerd worden om weloverwogen keuzes te maken. Echte...
10 Maart 2021
dienst-risicomanagement

Voedselfraudebeheersing in de praktijk

Het is voor bedrijven een hele uitdaging om de beste aanpak te bedenken voor voedselfraudebeheersing. Sinds 2018 bevatten alle GFSI-standaarden voor kwaliteitssystemen eisen omtrent beheersing en voor...
28 April 2022

Gerelateerde diensten

Gerelateerde branches

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief